reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pazdziernik 2016

@agnieszka...24 dobrze, że Was tylko nastraszyło. Oby nic więcej się nie działo.

@Tola81 oj zdziwiłabyś się ile jest dziewczyn, które ślepo wierzą w to co przeczytają na forum. Wystarczy spojrzeć ile jest głupich pytań, które powinno się zadać lekarzowi. I nie mówię, że na tym forum, tylko ogólnie.
A co do tych włosów, to ja się zgadzam z Tobą, że to hormony, ja tylko zwróciłam uwagę, że jeżeli ten stan się przedłuża powinno się pomyśleć dlaczego. Około pół roku włosy nie powinny już lecieć. Wiadomo, jak zaczną później, to i później skończą ;)

Ja mam dalej - 4kg. No ale to wszystko zależy też z jakiej wagi się startuje, a i pewnie nadrobię niebawem. Choć wolałabym nie przekroczyć 80kg przy moich 170 cm. A startowałam z 74 kg, to jak by nie spojrzeć będzie 12kg, więc w sam raz ;)

reklama
Tola duza waga szkodzi to fakt, ale mi chodzilo o to, ze wszystko zelezy od wagi startowej matki. U jednej 10 kg bedzie super u innej masakra. Mi lekarz zasugerowal, ze dobrze bylo by gdybym wazyla do porodu ok 74 kg przy wzroscie 165. Nigdy nie myslalam o tym, ze im więcej zjem tym dziecko wiecej dostanie. Po prostu samo tak jakis tyje, nie objadam sie, pije wode widocznie moj organizm potrzebuje właśnie tyle dodatkowych kg.

Wiktorka pisalam wczoraj o motorze i wieczorem do nocy z moim na sorze siedzialam bo ma dwa kregi na krawedzi zlamane i lezy kaleka:/ odsypialam dzis cale popoludnie bo myslalam ze zabije...jakbym wczoraj cos czula

Wiesz tragedii nie ma dzis moze sie podniesc z lozka a w nocy placz...zrobili wczoraj rtg rezonansy tomograf i tylko kregi nie pekniete tylko jakby nadłamane:/ i w kolnierzu najlepiej jemu...
A mi nerwy potrzebne

reklama
Beatka to zdrowia dla męża :-)
Ja jutro mam wizytę i mam nadzieję, że będziesz wszystko ok :-)
Mam tyle pytań jutro do mojej gin, że chyba je sobie zapisze :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry