Maga76
Fanka BB :)
Na Raciborskiej. Mam nadzieję, że pojadę tam na "sygnale"Maga76 mam pytankogdzie rodzisz? bo widzę że z Katowic jesteś
Ulisia Ty wiesz, że teraz na Ciebie kolej ? Efuni posyłałyśmy fluidki, to teraz Tobie się należą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Raciborskiej. Mam nadzieję, że pojadę tam na "sygnale"Maga76 mam pytankogdzie rodzisz? bo widzę że z Katowic jesteś

Zresztą obstawiałam jej 1 października
Ulisia Ty wiesz, że teraz na Ciebie kolej ? Efuni posyłałyśmy fluidki, to teraz Tobie się należąCo niniejszym czynię !

A moja kolejka zbliża się nieubłaganie... wcale bym się nie obraziła jakby się coś zaczęło w nocy :-)
i do mnie i do mnie, mi ta bardzo są potrzebne te fluidki![]()
A dla mnie??????????????????? Mi są potrzebne na poniedziałek,coby nie chcieli mi wywoływać,tylko zdecydowali o cc.
moj m mi wrozy, ze za dlugo sie urlopem nie naciesze, bo urodze w poniedzialek. chyba nie mialabym nic przeciwko, a niech ta!lolisza pisze:Witam - o dziwo wyspanaTylko jedna wyprawa na siusiu w nocy i biodra nawet nie bolały, to chyba pierwsza taka noc od dłuzszego czasu.
Ja także pobiłam rekord :-) Jedna pobudka, wstałam siku, obudzona kończącą pracę pralką, rozwiesiłam pranie, gdy poczułam ogromne skurcze w dole brzucha... zakończone...jak to napisac, żeby bylo ładniemakuc pisze:Poza tym ja dzisiaj nawet wyspana jestem. W nocy (o dziwo) wstawałam tylko raz i to w sumie bardziej przez własną paranoję niż potrzebę fizjologiczną.
mega q-pą?Jesteśmy z Wami myślami.coffee pisze:wlasnie zaraz wychodze do szpitala
nie moglam zasnac...a teraz poszlabym spac
modlcie sie za nas
buziaki
U mnie 14, piszę się do klubu, ale może umówmy się przed 10 października?miniu77 pisze:Makuc moze bedziemy rodzic w tym samym terminieu ciebie 16 u mnie 18 dni wiec duzej roznicy nie ma
![]()

Dlaczego wolisz cc od wywoływania? Co jest nie tak z wywoływaniem, że taka panika przed tym?emiliab pisze:A dla mnie??????????????????? Mi są potrzebne na poniedziałek,coby nie chcieli mi wywoływać,tylko zdecydowali o cc.
Kwestia gustu. Jedne niczym nie smarują, tylko po kąpieli, inne walą Sudocream co zmianę. Mnie się wydaje, że trzeba dziecko obserwować, jego potrzeby indywidualne i być elastycznym. Ja kupiłam puder, taka pudrowana dupcia mnie rozczula ;-)pszczylaszczka pisze:dostaalm reklamowki u lekarza NIVEA i papmpers z filmikami. I tak dziecko myja na sucho mydlem cale cialo , buzie i dopiero w koncowce wrzutka do wody .....?????
a i po kazdej zmianie pampersa krem na pupe - ????? tez tak myslicie ?
Ja nie lolisza, ale się wtrącę, to o czym piszesz jest nawet potwierdzone naukowo i często wykorzystywane przy wywoływaniu laktacji u matek adopcyjnych. Nie działa na wszystkich ;-) Dzieci koleżanek płaczą jak bobry a moje cycole milczą.kahaaa pisze:ale ja i tak dalej uwazam, ze niemowle nawet obce moze jesli nie wywolac to przyspieszyc laktacje. co ty myslisz?

Dlaczego wolisz cc od wywoływania? Co jest nie tak z wywoływaniem, że taka panika przed tym?