Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziulka kochana GRATULACJE ! Oglądam, oglądam i napatrzeć się nie mogęTata dumny, a Ty kochana taka rozpromieniona ! Wiadomo klejnot w waszych rękach.
Relacje zdawaj na raty, bo małża wkurzysz i ci net odłączy
Czy Leane ma odpowiednik polski ? Bo bardzo ładnie brzmi po francusku.
Ewelew również GRATULACJE !
Dziewczynki, ja 1 poród miałam wywoływany w 41 tygodniu. Leżałam od 7 do 15 pod kroplówką, skurcze były ale rozwarcia zero.
Odpuścili sobie i stwierdzili że dadzą mi odpocząć. Ok 21 zaczęły się skurcze i o 2.10 urodziłam. Nie było źle, rozwarcie się ładnie robiło, urodziłam bez nacinania, z bloku porodowego sama poszłam od razu pod prysznic i bez problemu mogłam zajmować się małą. Wszystko ładnie się goiło i po 3 dniach do domku. Szczerze Wam powiem że w życiu nie chciałabym mieć cc, to jest jednak operacja, jest po niej rana i na pewno jest ciężko zająć się samemu sobą i dzieckiem, przynajmniej na początku. No i oczywiście po porodzie SN dostałam małą od razu do cyca, co było najcudowniejszym uczuciem na świecieTak więc nawet gdyby mieli mi wywoływać i tym razem wybrałabym tę opcję niż cc.