reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona jeśli nic się nie wydarzy to w środę mam się zgłosić na IP jako "przeterminowana" :-( - okropność. Rozmawialam ze swoją położną i mówiła ,ze w czwartek zaczną mi robic testy OTC ... a ja jakos czuje ,ze porobią i odeślą mnie do domu i wtedy deprecha na bank!!!!

ja też dostałam skierowanie - na poniedziałek. ale po cichu liczę że może jednak... jak nie to załamka.

Melduję że po pierwszej godzinie od wypicia - nic

reklama
Witam serdecznie :)
Z rana po wizycie, optymistyczny nastrój :) rozwarcie na PÓŁ OPUSZKA prawie podskoczyłam ze szczęścia. Oczywiście równie dobrze może to trwać i trwać aż do po terminie.
Wczoraj umyłam okna :D Zostały mi jeszcze do umycia u mamy i kilku sąsiadów :-D
Z małżem seksu nie budiet, bo jak większość z nas, mam na niego nerwy o wszystko.
Trzy razy obudziły mnie bóle brzucha i krzyża i doopa blada.

Jakoś się uspokoiłam i po prostu czekam.

Maga - "pól opuszka" -to dla mnie zdecydowanie pozytywna wiadomosc , takze gratuluję :-)

Ulisia - trzymam kciuki ,zeby podziałało. A co do L4 to nie rozumiem tego lekarza. Ja tez mialam L4 do wtorku (wtedy mialam planowany dzien porodu) , na wtedy tez przypadła mi wizyta taka " w razie jakby nic" i dostalam L4 na ten tydzien do 12-tego (wtedy mam się zgłosic juz do szpitala). nie wiem dlaczego mialabyś wczesniej wykorzystac macierzyński. Natolin dobrze mówi - idz do internisty.

Spokojnie poczekaj na skurcze - nie ma co szalec (to moze potrwac kilka godzin). Chyba ,ze lekarz przy badaniu Ci poruszał tam i plamienie to tylko efekt. Nie pozostaje Ci nic innego jak obserwowac siebie :-) Trzymam kciuki zeby to bylo "TO".

No to by były jaja:) Ulisia:) może totalny zbieg okoliczności:) ale pewnie jeszcze nie jedna z zapakowanych jak Ci się to uda spróbuje i tego sposobu:) Ja życzę powodzenia i oczywiście pisz nam tu na bieżąco co się dzieje. Uściski:*

reklama
ejka

dziekuje za zyczonka
wink.gif
GRATULUJE NOWYM MAMUSIA!!!!

U mnie jakos lec...mala przywyczaja sie do Nas do domku a MY do niej...
rolleyes.gif
:rolleye s: Mala jak narazie jest spokojna....Stas juz ja pokochal
biggrin.gif
icon29.gif
a ja jeszcze bardziej wreszcie mam Coreczke!!
1_jupi.gif
1_jupi.gif

Jesli chodzi o Porod....obudzilam sie....odrazu wstalam i polalo sie ze mnie.....
1_co_jest.gif
:brzydal : i do Szpitala....a tam w dosc szybkim tempie....urodzilam mala....Porod dobry szybki i mniej bolalo niz przy Stasku

a to moja Mala....
smile.gif

Załączniki

• e1bb6a624a[1].jpg
    e1bb6a624a[1].jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry