reklama

Październikowe Mamy 2010

Czyli może to i dobrze że mam wizytę dopiero na 12 lutego (początek 8 tyg) bo i tak bym się nic nie dowiedziała...

Hihi,w takim razie nie jestem już najmłodsza :-)

reklama
oby...

z moich ostatnich obserwacji: niby nie mam żadnych objawów ciążowych, ale proste zazwyczaj rzeczy sprawiają mi ogromną trudność... np przelew internetowy... nie mogę się skupić w ogóle...

ja tez mam tylko jakeis tam skromne objawy nei liczac dokuczajacego biustu :] i juz jakis wahan hormonow bo denerwuja mnie rzeczy na ktore naweg neiwiele uwagi poswiecalam albo totalne drobiazgi :dry:

czyli miedzy nami 2 latka roznicy rocznikowo:-D a testowalysmy tego samego dnia :-) tylko mi wtedy slabo wyszlo i powtarzalismy w srode;-)

a jesli dokucza Ci przeziebienie to dobra jest herbatka z imbirem dziala rozgrzewajaco i bakteriobojczo jak czosnek

z imbirem? nigdy takiej nie widzialam...

piłam malinową ale to zdania są podzielone czy wolno w ciąży... ponoć to chyba jest tak że z owoców malin można a z liści działa poronnie.

no i wmuszam w siebie ten ohydny syrop z cebuli... fuuuuuuuuu...

a ja robie wlsna herbatke z imbirem, a w sklepach i tak pewnei jakies sa tego typu
wystarczy kupic korzen imbiru (teraz jest wszedzie dostepny w sklepach) i wkrajam troszke do herbatki przed zalaniem woda ;) i jeszcze najlepiej miodkiem poslodzic zamiast cukru mniam;-)

Ach no tak , ten suwak. Bo jak go zakładałam to własnie byłam w drugiej ciąży, która teraz miałaby 27 tygodni, no ale nic z tego nie wyszło :(
A teraz nie pamiętam hasła na ten suwaczek i nie wiem jak go zmienić.
Teraz jestem w ciąży znowu i ... do trzech razy sztuka jak mówią. A wiosen juz 27 :)

wiesz co? ale to możesz usunąć go po prostu z podpisu i zrobić nowy, nie musisz się logować do tego, ja zrobilam bez logowania.

Dzięki. Już wpadłam jak go wywalić i usunęłam. nowego chyba na razie nie zakładam. Poczekam jeszcze trochę. Już dwa miałam i nie wyszło więc się wstrzymam. Trzymam kciuki za te nasze wszystkie fasolinki, żeby zdrowo i ładnie rosły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry