Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak to? To przed 14 tygodniem nie podejmują żadnych działań? Tylko co ma byc to będzie? A po urodzeniu matka zostaje sama bez nadzoru (u nas 3 doby siedzi się w szpitalu)?Ulisia, nie narzekam;-) Boję się tylko ciąży i porodu tutaj bo oni mają jakies podejscie 100 lat za murzynami, 100% naturaRodzą w domu, znieczulenie to prawdziwy rarytas, ginekologa nie widujesz, chyba, ze w ekstremalnym przypadku, ciąży nie ratują do 14 tygodnia
Dla mnie to patologia w 21 wieku.
Pewnie są dobre strony ale czy przewyższają nad negatywnymi? Kurde ale szok dla mnie im dłużej o tym myślę...Nie no, może taki powrót do natury ma też swoje dobre strony?
Ostatecznie 3 grudnia :-) Zdjęcie wkleję (jeśli dam radę) Moja Buba ma prawie 14 miesięcy, 6 ząbków (jeden wczoraj się nam wykluł), chodzi od 17 listopada (teraz to już tak pędzi, że czasem ciężko mi ją dołapać gdy akurat zwiewa przede mną), mówi MAMA, TATA, BABA a gdy coś chce to pokazuje rączką. Nie martw się - jak Twoja się już puści tej ściany to jej nie dogonisz ;-) A ładnie Ci je? Karmisz? Czytałam o Twoim porodzie - współczuję przejść i podziwiam bo szybko się zdecydowałaś.
![]()
;-) Dziewczyny jeśli chcecie koszulki do karmienia to polecam moje aukcje. Dziewczyny grudniowe 2008 kupowały i były bardzo zadowolone. Sprzedajemy ponad 2 lata koszulki do karmienia i staniczki. Piżamki też mamy ale w tej chwili nie wystawione - może w przyszłym tyg. Materjał bardzo dobrej jakościPonoć od środy odwilż :-) Musisz się dobrze opatulić i uważać na siebie tzn. na Was ;-) A wiesz ja już na allegro piżamek do karmienia szukam![]()

Ale jak to? To przed 14 tygodniem nie podejmują żadnych działań? Tylko co ma byc to będzie? A po urodzeniu matka zostaje sama bez nadzoru (u nas 3 doby siedzi się w szpitalu)?
Pewnie są dobre strony ale czy przewyższają nad negatywnymi? Kurde ale szok dla mnie im dłużej o tym myślę...
Jak rodzisz w domu, to przychodzi do Ciebie położna i przez nastęne kilka dni pani po kursie na kilka godzin, żeby pomóc przy dziecku i sprawdzić czy wsio ok. Mozna też rodzić w szpitalu, ale po dwóch godzinach dostajesz kopa i do domu... W Hadze jest hotel porodowy i można tam zostać przez trzy doby i jeżeli tutaj będę rodzić to na pewno z tego skorzystam, bo po doświadczeniach poprzedniego porodu wolę do domu nie wracać po dwóch godzinach
Zresztą to jest w ogóle patologiczny kraj, tutaj skrobią ciąże do 21 tyg. a niekiedy do 25
kazda data ladnaWitaj zarkach! No wróży super. Mój M. liczył, że 02.10.2010 też by było ciekawie no ale zobaczymy... A możesz nam zdradzić ile masz lat? Bo my tu wcześniej się wywnętrzniłysmy (choć Bira i Ren chyba nie).
ulisia a jak się dzisiaj czujesz?
Chyba idę w środę do gina ;-)
a no tak nic nei pisalam o sobie 
a jesli tak sie snilo to znaczy ze bedzie dobrze bo to zawsze tragiczne sny oznaczaja ze bedzie wszystko dobrze wiec sie nei martwBezobjawowo :-)
za to miałam dziś fatalny sen...
śniło mi się że zaczęłam krwawić i straciłam tą ciążę... ja to chyba nie mam co robić tylko jeszcze w nocy się dołować...
za to kaszel mi zupelnie nie chce przejść. własnie robię sobie strop z cebuli...