Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie odgazowywuję. juz pisąłyśmy na ten temat, i z tymi babelkami to chodzi o działanie ich na brzuszek dzidzi, czy nie będzie problemów z gazami itp, więc jakos chyba przenika do mleka. u mnie w każdym bądź razie spokój w tym temacie i po ostatnim karmieniu dzisiaj Warka pójdzie w ruchDziewczyny, a Karmi odgazowujecie? BO niby gazowanego nie mozna, czego zreszta nie rozumie, bo jak niby CO2 przenika do mleka? Zrobilyscie mi smaka i chyba sie jutro zaopatrze![]()
ja mam ochote na chustowanie. ale mam ochote isc na jakies warsztaty. Ulisia slyszalas moze o jakichs we Wrocku? Drogie te chusty jak cholera, wolalabym najpierw od kogos pozyczyc i zobaczyc czy mi sie to spodoba.
Chcialabym tez isc na warsztaty z masazu Shantala, ale jakos nic znalesc nie moge. Ktoras juz masuje swoje malenstwo? Ja troche po kapieli, ale tak po swojemu i krociutko, bo u nas po kapieli zazwyczaj ryk. Mala uwielbia sie pluskac w wodzie, za to cala higienizacja po kapieli w rytmach syreny![]()
moriam ja nie odgazowuje, "bo jak niby CO2 przenika do mleka" ;-) wystarczy dobrze beknąc ;-)
kasis a po co słodzic? Dzieciom nie wolno słodzic, ani solic, zero przypraw.
Cukier i sol to nawyk smakowy, po co wyrabiac złe nawyki?
Bo oni to robią jak z karmami dla psów, syf, chemia, ale ładnie wygląda i pachnie- dla właściciela- a to on płaci... pies też chętnie zje, bo dużo ulepszaczy smakowych, ale co ze zdrowiem?właśnie dlatego pytam, bo te hippa sa słodzone chyba,a ja mam takie zwykle torebkowe dla dzieci.