Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I'll be back 04.05.2010...
dziękuję za kciukitrzymam kciuki makuc za ciebie abys dala rade i za malenstwo aby nie plakalo.
znam todzisiaj już się sama siebie bałam, że coś młodej zrobię jak nie przestanie płakać... i nie podejrzewam żadnych boleści bo robiła perfidne "kaczuszki" i podkówki jak na zdj w galerii, czyli po prostu miałąm się nia zajmować rączki itd... NO ŻESZ QRWA ILE MOZNA??????????????
Po burzy zawsze wschodzi słońce. pamiętaj! poza tym podpisuje się pod tym co napisała Sugar! jesteśmy z Tobą!Właśnie wróciłam ze szczepienia... co za koszmar. Następny raz na pewno nie idę. babcia ma mocne nerwy to pójdzie...
Adaś był 3 razy kłuty, darł się strasznie. Ja się poryczałam oczywiście razem z nim...
No i zbliża się taka świąteczna miła atmosfera...
a ja zakończyłam tydzień temu chory związek z tatą Adasia...
Musiałam to wreszcie zrobić bo powoli wykańczały mnie te wieczne kłótnie o byle co...i wytykanie mi tego jaka to jestem beznadziejna...
a dzisiaj mam chyba gorszy dzien, jest mi tak strasznie smutno bo nie wiem jak sobie sama poradzę;(
oj mają... pytałam o to pediatry i usłyszałam, że tak ma być :/ja na obiad bym zjadla fasolke szparagowa i kotleciki z poledwiczek
a moj maly prezy i steka cala noc po karmieniu ok 2 w nocy
ale nigdy w nocy mu sie nie odbija bo je przez seninosze go 15 min i nic. wyglada jakby meczylo go to stekanie czy wasze tez tak maja????

:-) więc bedzie wesoło. Dzieciaki (te starsze) też beda ale pietro wyżej, takze zapowiada sie super.Moja babcia przysłała Olkowi śliczną kurteczkę... różową w ciemnoróżowe słodkie kwiatuszki!!! Że ja to mam synowi ubrać? Żeby mnie kiedyś za to zastrzelił? Nie mówiąc o mężu.
Przez telefon powiedziała, że on malutki, więc to i tak wszystko jedno. I że ona wróży w ten sposób następną dziewczynkę i ma mieć na imię Tosia. No zatkało mnie. A'propos, w którym serialu teraz jakaś mała Tosia występuje? ;P
znam tomy od rana nic tylko się cycamy i zabawiamy. A jak odłożę na chwilę albo do wc pójdę to ryk jak traa la la...
oj mają... pytałam o to pediatry i usłyszałam, że tak ma być :/
witam sie i ja!pochwale sir tylko ze Maura wazy juz prawie 5kg!
szczepienie zniosla dzielnie, po tez bylo wszystko ok, obylo sie bez bolu i goraczki.
Prosba do dziewczyn z Wroclawia: Macie dobra prediatre do polecenia? Musze zmienic przychodnie.
a dzisiaj mam chyba gorszy dzien, jest mi tak strasznie smutno bo nie wiem jak sobie sama poradzę;(
A'propos, w którym serialu teraz jakaś mała Tosia występuje? ;P