reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Fajnie że tak aktywnie spędzasz dnie, ja lubię tak :)

Aktywnie spędzam nie tylko dnie ale i noce - wczoraj - dzisiaj poszłam spać o 2 a wstałam po 5.
Dziecko do Teściowej, a ja robiłam zakupy na wigilię dla bezdomnych - jakieś 8 wózków w hipermarketach (cztery wizyty) plus inne sklepy... Razem jakieś 5 tysiecy zł wydałam. No i paru chłopaków miałam do noszenia :)
Wróciłam do domu koło 1 w nocy, bo jeszcze po dziecko zahaczyłam, no i zanim zrobiłam mężowi kanapki do pracy, zanim namoczyłam grzyby na uszka - to się druga zrobiła. Bo jeszcze wieczorne oblucje dla zmeczonego ciała. A od rana telefony! Brrr. Chyba zgubię komórkę...

Tęskniłam do Was.

Aktywnie spędzam nie tylko dnie ale i noce - wczoraj - dzisiaj poszłam spać o 2 a wstałam po 5.
Dziecko do Teściowej, a ja robiłam zakupy na wigilię dla bezdomnych - jakieś 8 wózków w hipermarketach (cztery wizyty) plus inne sklepy... Razem jakieś 5 tysiecy zł wydałam. No i paru chłopaków miałam do noszenia :)
Wróciłam do domu koło 1 w nocy, bo jeszcze po dziecko zahaczyłam, no i zanim zrobiłam mężowi kanapki do pracy, zanim namoczyłam grzyby na uszka - to się druga zrobiła. Bo jeszcze wieczorne oblucje dla zmeczonego ciała. A od rana telefony! Brrr. Chyba zgubię komórkę...

Tęskniłam do Was.

My do Ciebie też :-)

a ja o 22.30 na zakupy przed 00.00 wrocilam, rozpakowalam, dziec zassal cyca dopiero skonczyl po godzinie i dalej rozpakowuje. no i za chwile lulu :)
pozdrowionka moe kochane. podczytuje was, ale pisac jakos sie nie moge zebrac.

a u nas juz 4 dni bez kupy jutro 5....... masakra.....

U was kupy niet, a u nas dzis byla zielonkawa i ze sluzem :-( I wysypka znowu duza.

Wydałaś 5.000zł ????

No tak, ale nie swojej kasy :-) W sumie zawsze miałam tak jak każda rasowa kobieta - że im więcej kasy wydam tym lepszy humor mam. Szczególnie jak wydawałam nie swoją kasę, hehe, bo ostatnio u nas z kasą cienko. A po porodzie nie tylko wydawanie kasy ale ogólnie zakupy mnie drażnią. I wczoraj to nie zadowolona ale padnięta byłam! Dziwne....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry