reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a co do brakow na forum:
lolisza, Beata10, Mumnika, smoniqu, agrafa, iwcia, daaa, guzik82, minu, Sivle69, makuc, coffee, sylwiazg, to tak pokrotce, bo lista jak sie spojrzy dluga
Ja żyju:) podczytuje Was codziennie ale jakoś na brak weny do pisania cierpię... a jak już coś naprodukuję to zaraz mała się uaktywnia i koniec-końców tego nie wysyłam ;-)

Witam z rana i uciekam sprzątać, bo święta za 2 dni a u nas syf i choinka zamiast w domu to na balkonie jeszcze :cool2:

Witajcie moja dzis pospała i od 22 obudziła sie na jedzenie o 6,30. Wzasadzie nawet nie płakała tylko grzecznie otworzyła oczki i czekała az wkoncu mnie szarpała za koszule i sie hihrała. Teraz odleciała a ja zdazyłam zjesc. Zaraz sie ograrne i zaczne robic ciasto no i musze wczorajsze ciastka popakowac do pudełka.
Dzis ide z LAura do kardiologa wiec trzymajcie kcuki aby powiedział ze ok.
Tak mi sie spodobały te szczeniaczki uczniaczki ze jutro ide kupic małej ;-) ciekawe czy dla niej czy dla mnie hihihi. Niby pisze od 6+ ale co tam

No i mam nadzieje ze nie zapesze ale sie udało ze złobkiem od 1 wrzesnia i dodatkowo moja dobra kolezanka bedzie miała maluchy wiec pojdzie pod jej piecze.

Dodatkowo mała ostatnie dwie kupki miała jakies luzniejsze. Mam nadzieje ze ok. Nie sa ani wodniste ani ze sluzem ani krwia. Goraczki nie ma, je, usmiechnieta i wygadana.

Ostatnia edycja:
Wiem, że to nie wątek "Wracamy do formy" ale muszę się koniecznie pochwalić, że weszłam we wszystkie spodnie sprzed ciąży w końcu!!!!!!Nawet w moje ukochane czarne rurki! Jeny ale humor mi się poprawił :):):)

Buziaki na dzisiejszy dzień, ja dziś intensywnie: obiadek, zakupy, sprzątanie.

czeresnia80 witamy :)

makuc
doskonale Cie rozumiem ;)

dawidowe trzymam kciuki :)

monimoni
gratuluje :)
Ja teraz mieszcze się w spodnie, w które nawet przed ciążą się nie mieściłam ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry