Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobra dziewczynki lecimy do kardiloga. oby było wszystko ok
mieliśmy mieć dzisiaj szczepienie, zarejestrowałam niuńkę na 14, i tak byliśmy parę minut po - i czekaliśmy prawie do 15.30 na pania doktor -czekaliśmy NA DARMO!!!!!!!!!!!!!!

Bo piguła w końcu zadzwoniła do dr i przekazała pacjentom, że dr jest jeszcze przy porodzie i MOŻE za 10min wyjedzie z Kostrzyna (plus 30km drogi)!!!!!!!!!!!! no prawie zabiłam ją wzrokiem i biedna spoeszona zaproponowała że już zarejestruje nas na poniedziałek - łaska wielka, kruca fuks!!!!!! no i ponad godzina z rozespanym dzieckiem (bo budziliśmy ją żeby ZDĄŻYĆ do dr) w poczekalni pełnej chorych, kaszlących, kichających i zdychających dzieciaków

u mnie musieliby w ogóle czekoladę przestać produkować...monimoni brawo i gratulacje! Ja nie mam samozaparcia... no chyba, że przestaną produkować Prince Polo.
to chyba jednak alergia,co?U was kupy niet, a u nas dzis byla zielonkawa i ze sluzem :-( I wysypka znowu duza.