dawidowe
Fanka BB :)
Pytałałam sie mojej internistki na temat wypadania włosów. Ona sama od miesiaca po urlopie wychowawczym i ma małego synka. Powiedziała ze po ciazy włosy wypadaja poniewaz podczas ciazy włosy był wzmocnione przez hormony i nie wypadały. Człowiek tak ma ze ilesc dziennie włosów musi wypasc a poniewaz przez 9 miesiecy nic nie wypadało to teraz wypadaja tez co powinny przez czas ciazy plus te biezace. Dlatego tyle ich jest. Zadne preparaty nie pomoga. Trzeba to przejsc i juz. Moja tez ma ciagle w raczce pod szyja az strach ze jej kiedy szyje podetne. Wydaje mi sie jednak ze od paru dni troszke mniej. No coz trzeba przeczekac.
Mnie tez ta duza butelka aventu sie nie podoba a lovi bardzo. Teraz jak bede kupowałą to lovi chociaz te canpolu i rossmana tez mi sie podobaja. Jedna mam ale za syzbki smoczek i mała wytrzeszczu oczu dostała od połykania i sobie zostawiłam jak bede zageszczała kleikami.
Mnie tez ta duza butelka aventu sie nie podoba a lovi bardzo. Teraz jak bede kupowałą to lovi chociaz te canpolu i rossmana tez mi sie podobaja. Jedna mam ale za syzbki smoczek i mała wytrzeszczu oczu dostała od połykania i sobie zostawiłam jak bede zageszczała kleikami.