reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no my juz w domu pojechałam taxi a tam korki no i troche wydałam ale juz mi sie nie chciało leciec wózkiem autobusami na 17.30 i potem nie wiadomo jak długo wracac.
KArdiolog jakis mały szum słyszy i za tydzien robi echo serca ale mam spac spokojnie.

U mnie w przychodni tez dzieci zdrowe sa oddzielone od chorych i sa oddzielne wejscia.

A co do misiaczka przytulaczka i szczeniaczka uczniaczka tez nie mogłam sie zdecydowac ale jeszcze dokladnie obejrze. Mysle ze po swietach beda obnizki bo zabawki beda lezały. mojej sie nie pali.

Dawidowe cieszę się, że jest dobrze. Trzymam kciuki, żeby echo serca wyszło idealnie.
Porównywałam kiedyś szczeniaczka i misiaczka i chyba różnią się jakimiś funkcjami. Mnie bardziej misiaczek odpowiada.

A ja jestem dziś tak wypompowana, że dosłownie padam na twarz. Dwa dni niejedzenia zrobiły swoje.
Muszę się jeszcze zdoić przed nocą, bo Artka mogę nakarmić cycusiem dopiero rano...
Dobrej nocki życzę, ja dziś opiekę nad Artkiem zostawiam mężowi.
Jutro zakup choinki, pieczenie, gotowanie i takie tam.

witam nocnie, na nic czasu nie mam, tesciowa przyjechala zeby zostac z mala a ja pojechalam zeby cosmezowi kupic do jego bagatelka taniej gry (60 euro wrrrr) i kupilam mu dzinsy i koszule z rivaldiego:))))))) a teraz wiecie co???? doje cycki i bede UBIERAC CHOINKE bo kuzwa do wielkanocy nie zdaze!

poza tym moja chrzesna wyslala mlodej mini paczke ktorej oprocz cudeniek byla mala laleczka -leane cala hepi i rechot w glos:))) wszystko co ma oczydla ja bawi:))))))))przytulala sie do niej jak poglaskalam policzki leane ta zabawka:))))))))))))

MY z mężem byliśmy na zakupach po mleczko. Ja musiałam sobie kupić stanik, rajstopki i parę rzeczy w Rossmanie do pielęgnacji mej buźki a potem zrobiliśmy zakupy ubraniowe dla męża w Ravelu - trzeba jego garderobę odświeżyć heh :-). Potem małemu kupiłam w Mothercare fajnego pajacyka welurowego z czapeczka i przedstawia ten pajacyk baławanka :-), po przecenie był więc ubiorę go w takie coś na Wigilię :D
Potem weszłam do smyka i upatrzyłam sobie butelki z Lovi i że była fajna promocja butelka 250 ml + 2 smoczki i jeden z nich do kaszek na później to wzięliśmy, bo się opłacało tym bardziej że jedna taka sama butelka kosztuje 26zł a za to wszystko zapłaciliśmy 29zł. Do tego kupiłam jeszcze małemu dwa smoczki do ciumkania ale już od 3-6 bo niedługo będzie trzeba mu zmienić te co ma teraz 0-3.

Ja już okąpana. Ciągle myślę co jeszcze muszę zabrać na wyjazd jutrzejszy. Przegrzebię jutro jeszcze raz torbę bo chyba wyjmę z nich parę ciuszków dla małego bo nie wiem kiedy on w tym rzeczach będzie chodził :D

ja tez kupiłam ta butelke Lovi z dwoma smoczami. Mała ja uwielbia zawsze zjada do dna i to nie jak zawsze 110 tylko 160. Zeby było weselej z pozostałych dwóch aventu 110. Nie wiem jak to jest. Dodatkowo jakos szybko leci i szybko zjada a sie nie dławi. Tak samo mi leciał ze smoczka 3+ aventu ale mała nie podołała i sie przestraszyłam i wrociłam do 2 dziórek. Lovi cudo.
Teraz juz skonczyłam robic moje czekoladowe ciasto, popakowałam czekoladowe ciastka aby sie nie połamały w podrózy (w pudełko po duzym bebiko hihih) i rozwaliłam wszystko co mam zabrac na te 2 tygodnie. Przynajmniej bede zmuszona to zapakowac bo inaczej nie bede miała gdzie spac. Notabene mała zasneła u mnie w łózku i juz niech sobie spi do rana. Dobrze ze poprasoane ciuszki i prezenty zapakowane bo bym spac nie poszła.
A teraz lece polezec w wannie.

Hej dziewczynki ja się witam i żegnam zarazem bo jadę jutro do rodziców i już pewnie nie będę miała czasu zasiąść przed laptopem. Także WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim życzę i przesyłam buziaki ode mnie i Poluni.

P.S.Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Jak wasze włosy po ciąży bo mi tak wypadają, że chyba wyłysieję niedługo :)

Hej dziewczynki ja się witam i żegnam zarazem bo jadę jutro do rodziców i już pewnie nie będę miała czasu zasiąść przed laptopem. Także WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim życzę i przesyłam buziaki ode mnie i Poluni.

P.S.Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Jak wasze włosy po ciąży bo mi tak wypadają, że chyba wyłysieję niedługo :)

Mi też zaczęły strasznie wypadać jakoś od tygodnia. Wszędzie można znaleźć moje włosy, co najgorsze moje dziecko nawet je ma na sobie, w rączkach je idzie też znaleźć, jeszcze trochę a w jego buzi je znajdę.
Nie wiecie czy można coś brać na to wypadanie włosów, bo to za przeproszeniem strasznie upierdliwe jest :)

dawidowe my od dawna na smoczku lovi i małemu bardzo spasował tak więc teraz dokupiłam butelki i będzie cały ładny zestaw i jak na razie nie zamienię na inne :) LOVI górą ! hehe
Mnie się ta większa butelka z Aventu jakoś nie podoba a ja jestem taka dziwna że musi mi się coś podobać to wtedy się rajcuję tym haha :D

reklama
Mi też zaczęły strasznie wypadać jakoś od tygodnia. Wszędzie można znaleźć moje włosy, co najgorsze moje dziecko nawet je ma na sobie, w rączkach je idzie też znaleźć, jeszcze trochę a w jego buzi je znajdę.
Nie wiecie czy można coś brać na to wypadanie włosów, bo to za przeproszeniem strasznie upierdliwe jest :)

Dołączam się do pytania co brać na te włosy bo to jakaś masakra jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry