reklama

Październikowe Mamy 2010

mnie tez maz drazni.... spie sobie wczoraj a tu mnie zachodzi od tylu na spiaco!! ale sie nie dalam!!!!!!!!!!!!!:)))) dzis jestem ogolona to od razu moralka sie polepszyla wiec ON VERRA (zobaczymy):)

za to moja mloda cos jej sie przestawilo w glowie bo dzis ubralam jej pizamke dwuczesciowa - spodenki i gora i jak jej ubralam gore to chyba pomyslala ze to kurteczka i darcie jak cholera!!! nienawidzi kurtek i czapek moje dziecko do bolu! jak i ja:ppppp

reklama
Hej,
Moja córeczka też nie znosi kurtek a tym bardziej kombinezonów i czapek brrr....
Za to mogłaby cały dzień leżeć na golaska wtedy jest najszczęśliwsza i jak widzi mnie jak wychodzę z pod prysznica to tak się śmieje że szok :) Czasem się zastanawiam czy ona się ze mnie nie nabija :?

Ja tez sie zdolilam i tez ide spac (za godzine wstaje...). W ogole ostatnio mam coraz wiecej mleka. Coz za ironia losu...

sugar - a jednak Artek polubil smoka! Gratuluje!

Ida - przytulam, Kochana!

Chyba jednak przejde na jakas diete, tzn. wyklucze kilka produktow i zobacze, jak to wplynie na Pawelka. I tym sposobem sledzie w smietanie poczekaja na mnie kilka miesiecy.

Dobranoc sie wszystkim!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry