reklama

Październikowe Mamy 2010

My też na wigilię mamy strój reniferka z napisem "Santa's Little Helper" :)

My też taki mamy :D Już go ubraliśmy w ten strój na mikołajki, ciekawe czy na święta będzie jeszcze dobry ?:)

Wogóle strasznie szybko nam synek powyrastał z ubranek i dzisiaj się okazało że z calej szuflady spiochów zostało nam raptem 4 szt. :( Ma długie nóżki i wszystkie mu się strasznie naciągają, nawet już 62 nie pasują, a 68 jeszcze za duże :/ Chyba zbankrutuje na ciuszki dla niego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na szybko jakiś tydzień temu kupowałam ciuszki na 68. Poprzychodziły i myślę- kurczę jakie wielkie! Mamie chciałam pokazać, a ona mówi- ty ich nie chowaj, tylko wykładaj do noszenia... i rzeczywiście! co więcej... śpioszki już takie na styk, a stópki za małe ;-)

witam musze sie pochwalic ze moja panna spala od wczoraj jak ja nakarmilam o 21 to wstala o 6.30 rano!!!!!!!!!!!!!szok spala cala noc:)))
a my dzis caly dzien sprawy z mieszkankiem zalatwailismy a jutro to samo bo za tydzien dostajemy klucze:))

witam porannie, przede mna mycie ostaniego okna.

dzis wieczorem musze wygolic nogi i nietylko bo jak bym wziela banan w reke to by mnie pomylili z orangutanem!!!!!!!brwi to samo!!! jak ja sie zaopuscilam!!! wczoraj maz mial chrapke na mnie to spojrzalam jak na wariata ze takie cos jak ja go pociaga! zaniedbana i brzydka! w efekcie nie bylo barabara:pppppppppp a choinke ubiore se na wielkanoc tylko powiesze se jajca na niej zamiast bombek bo kurde na nic czasu nie mam! zwariuje chyba!

poza tym nocka niezla- dziecie spalo od 21h do 4.30, i potem wstalo o 8.30:)))) az inaczej oddycham:)))))))))
skąd ja to znam???:)
Basia, zabieram trochę Twojej pozytywnej energii, mówisz, że to Redds tak zadziałał?:) Spróbuję.
Polecam!!!:D:D:D tylko szkoda że szara rzeczywistość potem jednak wraca;P
Zobaczcie mój suwaczek :-)))
GRATULUJĘ!!!

wczoraj ubralismy choinke,od razu swiateczniej sie zrobilo, jutro ide do gin. na przeglad podwozia, a maly ze mna ;) a wieczorem na wigilie firmowa i klops, szukalam w co sie ubrac, i moj kwadratny tylek w nic sie nie miesci, sukienke ciazowa zaloze, no zesz....
a ja dalej nie wiem gdzie sa przepisy paszczylaski i dobranocki?
DOPIERO PRZEGLĄD??? chyba że drugi:) a tym że się w nic nie mieścisz to się nie martw - nie jesteś sama;))) i nie wiem z czego się w tej chwili "uśmiecham";))) a chodzi ci o ten link???
brulion z przepisami
ulisia, sugar_and_spice, kochane, Redds'a polecam:D

Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.
też tak mam:/ a no i powodzenia na kursie:))))))))
Dziewczyny wiecie co z Fasolkaania i Kasia_88? tak sobie dziś patrzałam, że daaawno ani widu ani słychu.
a ja zapytam o agrafę i asiorka - łer ar ju??????????????????????????????
dziewczyny zadam może głupie pytanie,ale nie jestem do końca pewna czy trzeba sie zabezpieczac jak nie dostałam jeszcze okresu?
mnie się do drugiego bejbiaka nie spieszy w ogóle, więc na żaden żywioł nie decyduję się;) i Tobie, kochana,też nie radzę;D
Oj ..............idę prasować :eek: może ktoś pomoże:-) zapłacę. ;-)
ja mogę na zasadzie wymiany: ja Ci zrobię prasowanie, a Ty mi naczynia umyjesz:)))))))

Dalam dzis Pawelkowi herbatki z kopru i zobaczymy,czy to cos pomoze. Prawie caly dzien spi, Dziubex.
mam nadzieję że pomoże!!!!!!!!!!!!

my właśnie cycamy:))) przynajniej dziecko najedzone niech będzie bo ja na rogaliku i bananie od rana........wściekła jestem... wcale si e nie cieszę na te święta.......

Mam pytanie do ulisi: czy wiesz coś na temat znikających z mojego konta podziękowań? Od rana ubyło 6- dośc dziwne. Co wejdę na forum, to mniej. Znowu pokasowałaś jakieś tematy czy posty? Traktuję je dośc sympatycznie i nie chcę sprawdzac u adminów co się z nimi dzieje?
Dziewczyny, a może Wy coś pokasowałyście?

Zanim klikęłam wyślij znikly kolejne 3...
2 min później... kolejne 2...
ulisiaczy Ty wertujesz forum i usuwasz swoje podziękowania?

Ostatnia edycja:
My też taki mamy :D Już go ubraliśmy w ten strój na mikołajki, ciekawe czy na święta będzie jeszcze dobry ?:)

Wogóle strasznie szybko nam synek powyrastał z ubranek i dzisiaj się okazało że z calej szuflady spiochów zostało nam raptem 4 szt. :( Ma długie nóżki i wszystkie mu się strasznie naciągają, nawet już 62 nie pasują, a 68 jeszcze za duże :/ Chyba zbankrutuje na ciuszki dla niego ;)

No Roxannka, kochana, my mamy ten sam problem: już jedziemy na rozmiarze 74 mimo, że Oluś ma 60zm z kawałkiem :)

reklama
No Roxannka, kochana, my mamy ten sam problem: już jedziemy na rozmiarze 74 mimo, że Oluś ma 60zm z kawałkiem :)

Rosną te nasze chłopaczki jak na drożdżach :)))

Efa, tak przy okazji nie wiem czy czytałaś moje podziękowania, więc wstawiam poniżej i jeszcze raz dzięki za wszystkie smski w czasie mojej nieobecności na forum :)

Ogólnie chciałam zameldować że u nas wszystko ok (mały super rośnie i jesteśmy po pierwszym szczepieniu ale to na odpowiednich wątkach) i podziękować Efie za pamięć :))) Dzieki kochana :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry