reklama

Październikowe Mamy 2010

kasis ale popatrz jakie plusy zawsze mozesz pamietac co działo w azdym tygodniu ciazy bo jestes na swiezo hihihih

sorki zart

ja tam juz zaczełam brac ale okres dostałam. Boje sie ze bo takim niewidzeniu sie z mezem mogłabym jeszcze porod zaliczyc w przyszłym roku a jakos sie na to nie pisze. Z reszta Laura jest tzw złotym strzałem potym jak postanowilismy miec dziecko.
Mi mowia ze ja lubie wszystko szybko bo jestem niecierpliwa no i ciaza szybko, urodziłam szybko obym tylko szybko babcia nie została hehe

reklama
Witam sie popoludniowa pora,

U nas srednio :-( Pawelek juz druga dobe cierpi na straszne gazy. Dobrze, ze jest mama, to mnie odciaza w dzien i moglam sie zdrzemnac przed obiadem, bo nie spalam od 4.30 :-( Najgorsze jest to,ze generalnie jem lekkie rzeczy i caly czas sie zastanawiam, co mu moglo zaszkodzic. Wczoraj wieczorem upeklam kruche ciasto z bakaliami i mama twierdzi,ze bylo troche za tluste, wiec byc moze po ciescie?
Dalam dzis Pawelkowi herbatki z kopru i zobaczymy,czy to cos pomoze. Prawie caly dzien spi, Dziubex.

Pozdrawiamy i znikamy.

Strasznie przygnebiajaca ta historia Laury.

Czarodziejka - gratuluje suwaczka!

reklama
Witam sie popoludniowa pora,

U nas srednio :-( Pawelek juz druga dobe cierpi na straszne gazy. Dobrze, ze jest mama, to mnie odciaza w dzien i moglam sie zdrzemnac przed obiadem, bo nie spalam od 4.30 :-( Najgorsze jest to,ze generalnie jem lekkie rzeczy i caly czas sie zastanawiam, co mu moglo zaszkodzic. Wczoraj wieczorem upeklam kruche ciasto z bakaliami i mama twierdzi,ze bylo troche za tluste, wiec byc moze po ciescie?
Dalam dzis Pawelkowi herbatki z kopru i zobaczymy,czy to cos pomoze. Prawie caly dzien spi, Dziubex.

Pozdrawiamy i znikamy.

Strasznie przygnebiajaca ta historia Laury.

no, jak przeczytałam pierwszy raz o Laurze to aż się poryczałam.

Buziaki dla Twojego Pawełka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry