Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sugar and spice - nie życzę sobie więcej złośliwości pod moim adresem.
Kasis u mojego synka od czwartkowego szczepienia na rota były 3 kupki i wszystkie zielone,tylko ja między czasie zafundowałam dziecku sama kolkę - zjadłam brokuły...o ja głupia! A jeśli chodzi o mleko sztuczne to ja podaje raz,dwa razy na dobę Nan,myślisz że to może być przez to mleko też?
Trzymam kciuki za wizyty!
Zobaczcie mój suwaczek :-)))
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?a ja juz wrociłam po wizycie od ortopedy. Niestety nie jest jeszcze do konca dobrze. Jest poprawa ale nie taka jaka powinna byc. Poniewaz jest to 2 kg wczesniaj wiec pieluszkujemy dalej a 1 lutego kolejna wizyta i rengen bioderek bo USG jest mnie dokładne.
Teraz zabieram sie za ugotowanie pomidorowej i bede robiła ciastka owsiano czekoladowe mowie wam mniam mniam. Szczególnie polecam tym co pala ciasta, nie maja talnetu albo nie maja piekarnika. Dodatkowo zdrowe bo szycza jak szczoteczka jelita. Szkoda ze nie czyszcza z kalori tylko ich dokładaja;-)
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?
Daj przepis na te szczoteczki.