reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie dziewczyny
Ja tu się kiedyś pokazałam,ale na chwilkę,za to czytam Was regularnie
urodziłam 28.10 córeczkę Selenkę
korzystając z okazji chciałam Wam życzyć ZDROWYCH RADOSNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT,ORAZ DUŻO POCIECHY Z DZIECIACZKÓW :-)
pozdrawiam cieplutko

Moje kochane Dziewczyny! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za masę pięknych życzeń urodzinowo-imieninowych! Nawet nie wiecie, jak mi miło!!!!!!!

rysia85, marcysia1, witajcie i piszcie z nami częściej :-)

A my dzisiaj zaliczyliśmy wycieczkę Starograd-Gdynia i z powrotem. Oli poznał wreszcie pradziadków i chociaż za kierownicą mnie adrenalina na poślizgach zalewała, to generalnie dzień bardzo na plus :-)

Rysia85, marcysia1 witajcie.

No i już świąteczny półmetek. Ja całą Wigilię spędziłam pracowicie: sprzątałam, trochę gotowałam i piekłam ciasteczka i babeczki. Spróbowałam zrobić te ciasteczka wg przepisu pszczylaszczki, ale jakoś mi się rozpłynęły. Może dlatego, że za dużo cukru wsypałam :) Za to babeczki wyszły super. Dzisiaj je ozdobiliśmy świątecznymi motywami. Zjadłam trochę ryby duszonej i zupy pseudo grzybowej, bo z kostki.
Dzisiaj byliśmy u teściów, bo teściu miał wczoraj imieniny. Laura jak zwykle marudna, bo niewyspana.

witam poswiatecznie:))))))) zarcia ful i prezentow tez, za to moje dziecko dalo czadu wczoraj, bo zawsze po kapieli odjazd spac, wczoraj poszla a i owszem ale za godzine wrocila z rykiem o salonu bo moja mama przyszla, no i jak impreza jest to jakzeby bez niej?? tzn bez malej:))nie spala tylko ogladala prezenty swoje do konca i jak cos jej przypasilo (o dziwo ubranko!:)) to usmiechy:))) i potem przetrzymala spanie i bylo laaaaaaa!!! dzis bylismy u tesciowej i tez prezentow zgarnela, cala tona zabawek;) mi maz kupil kalendarz mojej druzyny pilkarskiej tylko chlopaki w garniturach -woooooow!! wage kuchenna, naszyjnik, portfel guess , czekoladi ferrero:))))) mama zlota bransoletke, frytkownice SEB (robi sie fryty na 1 lyzce oleju),i jeszcze jakiezs cudenka.

jutro za to idziemy sprzatac stare mieszkanie bo w poniedzialek klucze oddajemy

noi kolejna porcja fotek w galerii

Witam świątecznie. Wszystkim życzę Wesołych Świąt. Efa sto lat :D
U nas dopiero co skończyła się masakryczna awantura u sąsiadów. Nie wiemy u których bo było tak słychać jakby byli u nas w domu. Takiego darcia się i kłótni dawno nie słyszałam. Miałam zamiar na policję dzwonić bo bałam się że Bartka obudzą. Patologia normalnie jakaś. Na poprzednim mieszkaniu nie było takich akcji.
Święta u nas chodzone. Wczoraj wigilia u moich rodziców, potem u teściów. Mały był padnięty, za dużo wrażeń i już pod wieczór był marudny. Ma zegarek w tyłeczku i jak zbliża się godzina 19 to jest płacz bo chce się kąpać. Wczoraj był tak zestresowany że wykąpaliśmy go po powrocie żeby mu trochę umilić wieczór, czyli o 21.30.
Dzisiaj śniadanie u teściów, potem spacerek i do moich rodziców. Z samego rana mały był boski. Uśmiechał się, bawił misiami w wózku, gadał do nich. Potem u rodziców już troszeczkę marudził. Ale tylko trochę. Generalnie złote dziecko.
Jutro odpoczywamy. Nie mamy nic w planach ale pewnie coś samo wyjdzie.
Co do prezentów to dostałam złote serduszko od męża i kubeczek ze zdjęciem Bartusia. Ja małżowi kupiłam PS3 i 2 gry. Mały dostał bujaczek-leżaczek i peeełno ślicznych ciuszków od dziadków i ciotek oraz wielkiego misia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry