• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie dziewczyny
Ja tu się kiedyś pokazałam,ale na chwilkę,za to czytam Was regularnie
urodziłam 28.10 córeczkę Selenkę
korzystając z okazji chciałam Wam życzyć ZDROWYCH RADOSNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT,ORAZ DUŻO POCIECHY Z DZIECIACZKÓW :-)
pozdrawiam cieplutko

Moje kochane Dziewczyny! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za masę pięknych życzeń urodzinowo-imieninowych! Nawet nie wiecie, jak mi miło!!!!!!!

rysia85, marcysia1, witajcie i piszcie z nami częściej :-)

A my dzisiaj zaliczyliśmy wycieczkę Starograd-Gdynia i z powrotem. Oli poznał wreszcie pradziadków i chociaż za kierownicą mnie adrenalina na poślizgach zalewała, to generalnie dzień bardzo na plus :-)

Rysia85, marcysia1 witajcie.

No i już świąteczny półmetek. Ja całą Wigilię spędziłam pracowicie: sprzątałam, trochę gotowałam i piekłam ciasteczka i babeczki. Spróbowałam zrobić te ciasteczka wg przepisu pszczylaszczki, ale jakoś mi się rozpłynęły. Może dlatego, że za dużo cukru wsypałam :) Za to babeczki wyszły super. Dzisiaj je ozdobiliśmy świątecznymi motywami. Zjadłam trochę ryby duszonej i zupy pseudo grzybowej, bo z kostki.
Dzisiaj byliśmy u teściów, bo teściu miał wczoraj imieniny. Laura jak zwykle marudna, bo niewyspana.

witam poswiatecznie:))))))) zarcia ful i prezentow tez, za to moje dziecko dalo czadu wczoraj, bo zawsze po kapieli odjazd spac, wczoraj poszla a i owszem ale za godzine wrocila z rykiem o salonu bo moja mama przyszla, no i jak impreza jest to jakzeby bez niej?? tzn bez malej:))nie spala tylko ogladala prezenty swoje do konca i jak cos jej przypasilo (o dziwo ubranko!:)) to usmiechy:))) i potem przetrzymala spanie i bylo laaaaaaa!!! dzis bylismy u tesciowej i tez prezentow zgarnela, cala tona zabawek;) mi maz kupil kalendarz mojej druzyny pilkarskiej tylko chlopaki w garniturach -woooooow!! wage kuchenna, naszyjnik, portfel guess , czekoladi ferrero:))))) mama zlota bransoletke, frytkownice SEB (robi sie fryty na 1 lyzce oleju),i jeszcze jakiezs cudenka.

jutro za to idziemy sprzatac stare mieszkanie bo w poniedzialek klucze oddajemy

noi kolejna porcja fotek w galerii

Witam świątecznie. Wszystkim życzę Wesołych Świąt. Efa sto lat :D
U nas dopiero co skończyła się masakryczna awantura u sąsiadów. Nie wiemy u których bo było tak słychać jakby byli u nas w domu. Takiego darcia się i kłótni dawno nie słyszałam. Miałam zamiar na policję dzwonić bo bałam się że Bartka obudzą. Patologia normalnie jakaś. Na poprzednim mieszkaniu nie było takich akcji.
Święta u nas chodzone. Wczoraj wigilia u moich rodziców, potem u teściów. Mały był padnięty, za dużo wrażeń i już pod wieczór był marudny. Ma zegarek w tyłeczku i jak zbliża się godzina 19 to jest płacz bo chce się kąpać. Wczoraj był tak zestresowany że wykąpaliśmy go po powrocie żeby mu trochę umilić wieczór, czyli o 21.30.
Dzisiaj śniadanie u teściów, potem spacerek i do moich rodziców. Z samego rana mały był boski. Uśmiechał się, bawił misiami w wózku, gadał do nich. Potem u rodziców już troszeczkę marudził. Ale tylko trochę. Generalnie złote dziecko.
Jutro odpoczywamy. Nie mamy nic w planach ale pewnie coś samo wyjdzie.
Co do prezentów to dostałam złote serduszko od męża i kubeczek ze zdjęciem Bartusia. Ja małżowi kupiłam PS3 i 2 gry. Mały dostał bujaczek-leżaczek i peeełno ślicznych ciuszków od dziadków i ciotek oraz wielkiego misia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry