reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja dopiero dzisiaj, ale lepiej późno niż później;D składam wszystkim życzenia zdrowych i błogosławionych Świąt!!! dla świętujących po2jnie lub po3jnie - uściski, buziaki i życzenia po2jnych/po3jnych prezentów pod choinką;))))))))))

nie przewidziałam że wczoraj nie będę miała jak odpalić laptopa... Wigilia przebiegła w porzo, tzn obie kolacje, bo u teściów i u nas. młoda była na początku "zbananiona" od ucha do ucha i rozgadana aż szok!!! a potem chyba nadmiar ludzi i wrażeń dobry humor jej przytłoczył, bo zaczęła przeraźliwie płakać...

mąż najpierw walnał rano focha bo mieliśmy nic sobie nie kupować (nie powiem żeby ten pomysł podobał mi sie wyjątkowo), a ja się wygadałam (trochę on purpose:P), że kupiłam i że jakby mu sie prezent ode mnie nie spodobał to jest umowa z babką że moze wymienić:))) no i biedny przy okazji ostatnich sprawunków wykombinował ze kupi mi łańcuszek:D:D:D NO I MAM ŚLICZNY ŁAŃCUSZEK W KOŃCU;D;D;D

za to dzisiaj od rana wigilijne zawieszenie broni z moją mamą minęło i już było spięcie...

mimo wszystko: spokojnego świętowania wszystkim życzę!!!

To i ja się witam świątecznie.
Siedzimy u moich rodziców, jest bardzo miło i rodzinnie. Synek jest bardzo grzeczny i chyba cieszy się że jest u dziadków. Wigilia przeminęła nam bardzo przyjemnie, maluszek na początku kolacji gugał z nami a potem usnął a my dalej świętowaliśmy.
Prezentów pod choinką było bardzo a to bardzo dużo. Synek uśmiechał się do nowych zabaweczek.
Z mężem poszliśmy na pasterkę a synek został pod opieką dziadków. Zasnął po 21 a wstał o 8 :)
Tak więc pozwolił się wszystkim wyspać a teraz ucina sobie drzemkę na kanapie. Na obiadek mamy dzisiaj krokiety z barszczem, pycha!

Jeszcze raz życzę wszystkim WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT!!!

Efa spoznione, ale najszczersze, wszytkiego naj naj i oczywiscie pociechy z synka 25254_pimboli%20kwiaty.jpg
i wszytkim ciociom z BB najserdeczniejsze swiateczne

maluszkowi sie wigiliny dzien nie podobal, bo caly dzionek byl grymasny a uspokajal sie tylko u dziadka na rekach... i dowiedzialam sie, ze malemu chlodno bo ma rece zimne, jak placze, tzn, jesc, a pod mata jeden koc to zamalo, zle nosimy bo glowka sie chybocze, maly juz sam ja trzyma :) i etc. naprawde NIECH ZYJA SWIETA

Witam w ten Świateczny Dzien :)
Wczoraj nie wchodziłam na forum bo cały dzień przygotowania a potem dwie wigilie zaliczone :) Pierwszą wigilie u mojej teściowej nasze maleństwo przespało a jak się przebudził to odrazu placz i zmykalismy do drugich dziadków, a u moich rodziców nie to samo dziecko, leżał sobie, sam się soba zajmował, oglądał swoją rączke i gadał z babcią :D A więc wigilie udane, no i oczywiście fajne prezenty synek dostał ahh dziadkowie to lubią rozpieszczać :)))
Dzisiaj już po świątecznym śniadanku i zaraz będziemy lecieć do mojego brata bo wczoraj go nie było na wigilii!

Efa
spóźnione ale nie mniej szczere życzenia Świateczno-Urodzinowo-Imieninowe !!! Dużo zdrówka, radości i samych szczęśliwych chwil ode mnie i Patryczka :D

maluszkowi sie wigiliny dzien nie podobal, bo caly dzionek byl grymasny a uspokajal sie tylko u dziadka na rekach... i dowiedzialam sie, ze malemu chlodno bo ma rece zimne, jak placze, tzn, jesc, a pod mata jeden koc to zamalo, zle nosimy bo glowka sie chybocze, maly juz sam ja trzyma :) i etc. naprawde NIECH ZYJA SWIETA

Nie przejmuj się takim gadaniem, to Wasz maluszek i Wy znacie go najlepiej.
Moja teściowa ostatnio też walnęła komentarzem do mojego męża " bo mama ( chodziło o mnie) chyba chce żeby synkowi było zimno, bo położyła Łukasza na macie na podłodze". Myślałam że mi ręce opadną. No ale mąż zaraz jej wytłumaczył,że pod matą był jeszcze koc...
No ale ja to zlałam :)
Tak więc nosek do góry i cieszcie się swoimi pierwszymi wspólnymi świętami.

efa-dolaczam sie do yczen! wszystkiego naj..,naj... naj! :)

U nas tez wczorajszy dzien minal spokojnie. Malej bardzo podoba sie choinka :)
Wlasnie sie cyckamy, bo cala Wigilie mamusie byla bardzo wstrzemiezliwa :)
My do kolacji Wigilijnej siadamy dosc pozno-ok.19. Wiec wczoraj jak wystroilam gwiazdke moja do kolacji to po pol godzinie juz poszla spac :) Tyle, ze zdarzylismy fotki zrobic:))
Co do prezentow, to moj TZ zaszalal i kupil malej cala mase ciuszkow, same firmowki- o czym ja wczesniej nie wiedzialam. Po prostu oszalal facet:)) Nawet nie chce wiedziec ile to kosztowalo:) Wszystkie sliczne:))

pozdrawiam was wszystkie swiatecznie i ide zbierac sie do swiatecznego obiadu.

reklama
Cześć Dziewczyny!
W sumie jestem z Wami od samego początku-od kiedy powstało forum mam październikowych i chociaż nie udzielałam się na nim to jestem już od Was uzależniona bo czytam was codziennie i postanowiłam że w końcu nadeszła chwila by napisać coś od siebie:-)Mam 25 lat i 6 października przez cc urodziłam synka Miłosza:-)
mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego kobiecego grona:-) a tymczasem życzę Wam spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry