KASIS - najwazniejsze zebys byla konsekwentna i zeby to byle jesgo OSTATNIA szansa!!! ja jeszcze bym "umilila"zywot tej suni ktora bajeruje twojego chlopa!!!
MORIAM- gadam do Leane i po polsku i po francusku. wykluczam lacine, niemiecki, angielski i wloski bo by dziecie zglupialo

pp
dzis mialam najazd tescia ze swoja lampucera (sa po rozwodzie z prawdziwa mama meza i ozenil sie z inna- nie cierpie tej baby mimo ze ona mnie uwielbia i nic zlego nei zrobila mi nigdy), Leane dostala wielkiego miska (kurrrrr........ kolejny wielki...) i pianino Disneya- jzu jedno ma wiec zabrali je z powrotem i kazalam wymienic na cos czego nie ma

ppp przy okazji mala miala taka gadke ze z wrazenia strzelila se kupsztala, wiec co zrobil maz????? kazal przewinac pieluszke DZIADKOWI!!!!!!! jak na zlosc a ku mojej radosci mloda tak sie skasztanila ze uwalona byla po pas!!!!!!!!! boki rwalam i patrzylam jak tesciu walczy z "osmiorniczka" czyli Leane bo rusza sie jak dzika we wszystkie strony ze nog nei mozna polapac czasem

)) w koncu moj maz poszedl na pomoc ojcu i sie uporali

))
a tak ze zlych wiesci to mloda palnela tatusiowi tak z baski ze zniosla sie placzem ze jeszcze takiego ryku NIGDY nie slyszalam!!!!! uspokoila sie w koncu ale ciezko bylo!!! bidulka podniosla lepetynke i buuuuum!!!!!!!!
jutro maz daje mi wolne !!!!!!!!!!!!!!!!! powiedzial ze to moj dzien od rana, moge spac ile chce robic co chce isc gdzie chce byle wrocic przed 20h. bo kwicze ostatnio ze zmeczona jestem i taka do niczego... wiec chyba rano sie wyspie, on bedzie walczyc z niunia

)) potem postaram sie zaliczyc fryzjera o ile ktos mnie wezmie jutro bo wiadomo co za dzien...
poza tym: jutro IMPREZUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pizamka, wiadro szampana, zagrycha, FORUM BB
))))))))) kto sie pisze????????
))))))))) normalnie jaja!!!!!! jeszcze takiego sylwka nie mialam

)))))))))) a swoja droga jak raz w zeszlym roku impra nie wypalila bo przyjaciele nasi sie rozstali i on byl u nas zdolowany, ona beczala mi na telefon, to sie wkurzylam i ...zadzwonilam do przyjaciolki do PL zeby weszla na Messenger na kamerke i przez kamerke na Messengerze zesmy sie opily

)))))))))))))))))) zaufajcie ze sie da!!!!!!!!!!!! a najsmieszniejsze ze ten chlopak bedzie chrzesnym malej a moja przyjaciolka chrzesna

)))))))))))))) no to sie naklikalam

)))))