reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no tak MALA MI -ty rodzilas kilka dni po mnie:) gratulujemy:)))))))))

wiecie co?? przykleilam sie do czekoladek Lindt ktore moj mezus kupil i nie moge sie odkleic....

a co do noszenia dziecia w chustach lub nosidelku.... no kurcze chyba se kupie niedlugo tira na tego mojego klocuszka:)))

no gratki mala_mi!!!! Piekny wiek :-)

Sarisko - tylko spokój nas uratuje , więc szkoda nerwów na facecika :-)

Efa zdróweczka dla Olusia! No i gratulacje ,ze tak pięknie sie rozwija.

Moja dziecko wreszcie padło - i to chyba dzieki chuscie , bo beczal dzis cale popoludnie. Bidulek taki po tym szczepieniu. |Mam nadzieję,ze jutro juz bedzie ok.

Mała Mi - wszystkiego najlepszego dla Łukaszka z okazji 3 miesięcy! :-* Oby rósł zdrowo i był pociechą dla Rodziców :-)
Dziulka, przed ciażą to czekoladą gardziłam, nie lubiłam i już. W ciaży zaczęłam jeść. A teraz ostatnio pochłonęłam ze 4 czy 5 kulek Lindta na jednym posiedzeniu - myślałam że się pohaftuję tak sie przesłodziłam! Ale są pyyyszne, to nie podlega wątpliwosci ;-) Teraz wiszą na choince, cała masa - boję się zacząć jeść bo wciagają i uzależniają ;-)
Ja się już kładę, Justynka od dawna przesypiała całe noce (od 21 do 6 rano) a teraz jak ma ten skok to wstaje raz na jedzenie. Więc idę odsypiać :-) Do rana, Kochane! :-* Za to jutro poszalejemy on-line hihihihi! :))))))))))))))))))))))))))))

Natolinko, DALEJ Cie boli?!?!?!?!?!

niestety tak :-( nie cały czas, ale np wczoraj cały dzień...

mała mi ja też sprawdzam czy mały oddycha, ale tylko zanim się położę, bo w nocy ja nie wstaję.

wiecie co?? przykleilam sie do czekoladek Lindt ktore moj mezus kupil i nie moge sie odkleic....
uwielbiam je!!!
A teraz ostatnio pochłonęłam ze 4 czy 5 kulek Lindta na jednym posiedzeniu - myślałam że się pohaftuję tak sie przesłodziłam!
ja to mogę całe opakowanie zjeść naraz ;-) 4,5 to dla mnie początek ;-)

A ja zamiast czekolady pieczone jablka wcinam. I mnie skreca, jak o tej czekoladzie piszecie. Ale postanowilam sie jeszcze powstrzymac, bo odkad 'poszcze', Malemu przeszly problemy brzuszkowe.Coz, sila wyzsza...

mala-mi- gratki z okazji 3 miechow!

efa - gratuluje madrego synusia!

onesmile ja dzięki tej diecie ze względu na karmienie straciłam kilka "ładnych" kilogramów, więc to jest nawet dobre ograniczenie ;-) bo mnie np teraz nic nie powstrzymuje...

Na Sylwestrze na BB zjawie się i ja:-)
Efa- cieszę się że z Olusiem jest dobrze i byle tak dalej…zdrówka życzę:-)
Ja też po wcześniejszej rozmowie z pediatrą szczepie na rota,pneumo i meningo. Przeraża mnie tylko koszt tych szczepień,ale czego nie robi się dla zdrowia dziecka:-)
Mała_mi- gratuluje suwaczka. Przesyłam buziaki dla Łukaszka i życzę Ci by dalej był taki grzeczny ( jak ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocy):-)
Dziulka-nie dziwie się że przykleiłaś się do czekoladek Lind.Ja wczoraj też nie mogłam się od nich oderwać-PYCHOTA ( i jak ja mam być szczupła)!!!:-)
Natolin Tobie życzę by w końcu przestało boleć i byś cieszyła się bliskością męża:-)

Widzę że temat facetów i kłótni z nimi wciąż na topie. Ja ostatnio zrozumiałam że faceci to gorszy gatunek i mało rozumny dlatego nie warto tracić nerwów na kłótnie z nimi (i o dziwo kłótni jest mniej). W razie mega wkur.. pomaga mi tekst „książe z bajki…mam go w dupie,wolę być niezależną księżniczką”i wszystko przychodzi mi łatwiej:-)

Dziewczyny życzę Wam spokojnej i przespanej nocy a ja lecę oglądać głupkowatą komedię przy malinowym karmi:-)

reklama
SARISKA, :*:*:* PRZYTULAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

mała mi, gratuluję:D

słuchajcie, ja nie wiem jak wy to robicie, że wasze dziecki zasypiają o normalnej porze - dla mojej pora na sen to mniej więcej teraz!:/// masakra... nie ma szans żeby ją prędzej uspić... wczoraj i tak mi sie udało wyjatkowo "zasnąć" ją o 22, oczywiscie przepisowe zrywy jeszcze musiały być, ale o 22.30 była juz w łóżeczku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry