reklama

Październikowe Mamy 2010

Justynka nie fika. Chyba za gruba jest...

Mała Mi - szwagierka ewidentnie jest zazdrosna. Też pewnie chciałaby dziecko, żeby mieć co swojej mamie na kolanach posadzić, żeby to na jej dziecku albo na niej skupiała się uwaga wszystkich. A tu nagle gwiazdą wieczoru jest ktoś inny? No to pokaże wszystkim, że owszem, może te dziecko jest oczkiem w głowie, ale NIE DLA NIEJ! I robi to ostentacyjnie? Dziecinada - żenada. Rzuć w nią zasranym pampersem to może zauważy że masz dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
Justynka nie fika. Chyba za gruba jest...

Mała Mi - szwagierka ewidentnie jest zazdrosna. Też pewnie chciałaby dziecko, żeby mieć co swojej mamie na kolanach posadzić, żeby to na jej dziecku albo na niej skupiała się uwaga wszystkich. A tu nagle gwiazdą wieczoru jest ktoś inny? No to pokaże wszystkim, że owszem, może te dziecko jest oczkiem w głowie, ale NIE DLA NIEJ! I robi to ostentacyjnie? Dziecinada - żenada. Rzuć w nią zasranym pampersem to może zauważy że masz dziecko.
Też myślę,że to o to chodzi.Tylko współczuc mężowi takiej głupiej,zawistnej i niedojrzałej siostry.Rozumiem,jak Ci przykro,jak można tak traktować takie kochane maleństwo...A co Twój mąż na to?Powinien albo porządnie idiotce nawrzucać,albo zabronić do Was przychodzić,żeby nie psuła powietrza,bo to dziecku szkodzi;P.

Efa gratulacje!Cieszę się razem z wami :-)Śmiesznie będzie się przewijać takiego ruchliwego szkrabika,tak jak u Strip,hihi :-DCiekawe,który następny w kolejce akrobata,albo akrobatka?;-)

Mała Mi szfagiereczka jest zazdrosna i tyle,a do tego podłość przez nią jakaś przemawia.Nie rozumiem takich ludzi,a ty się nie przejmuj bo widać po wpisach,że serducho masz dobre i naprawdę szkoda Twoich nerwów na taką dziwaczkę,a mężowi współczuje takiej siostry.A co do kasy - "Nie ma pieniędzy"...pfff dobre !Jasne!

halo :)
Dziewczynki nie mialam jak do Was zajrzec, bo mezus mial dlugi weekend i nie mialam kiedy, bo non stop goscie, a w wolnych chwilach albo spacery albo sklepy i nie bylo kiedy. I myslalam o Was intesywanie.
Ciesze sie, ze weekend Wam milo minął :).
Efcia ciesze sie, ze Olus sie juz przekreca. U mnie Zuzka narazie tylko na boczek sie przewrca i to nie codziennie, wiec my dopiero raczkujemy.
Mala mi szwagierka sie nie przejmuj. Wiem, ze Ci przykro, bo to twoj bejbus :) i nie musi sie nim zachwycac(pinda jedna) tylko chodzi o to zeby go szanowala nie?. A niech Ci nic nie kupuje, bo jak takie z niej skompiradlo to by badziew jakis kupila. A jak ona bedzie miala dzieci to i Ty jej nie dasz i olejesz jej dziecko to zobaczy jak to jest- wiec naprawde miej to w powazaniu. Ale wiem, ze Ci jest przykro i przytulam .

Jesli chodzi o siusianie to ja zmieniam jej po kazdym karmieniu czyli co jakies 3 godziny, bo sama nie daje znaku, ze cosik jej tam zalega. Jesli chodzi o diete to niby jem wszystko, ale unikam smazonego, tlustego, wzdymajacego i ostrego. I czasem sie zdarzy, ze jednak niunie brzuszek boli ehh ( i wtedy mysle co zjadlam wczesniej), bo my tez mieszanie i po mm napewno nic jej nie jest.

moja mloda sie przekreca z brzucha na plecki ale jak lezy na kims i trzeba ja lapac, na plaskim kluska jedna sie nie kwapi zbytnio! na brzuszku tez nie lubi lezec! za to siedziec jasneeeee wszystko byle siedziec!

A my walczymy z rotawirusem albo inną zarazą. W każdym razie sraczka ruszyła. Miałam nadzieję, że nie zarazi się od M. ale cóż. Czekam na gorączkę i ciąg dalszy...

Dziękuje dziewczyny za wsparcie i zrozumienie mnie, ja wiem że powinnam olać to wszystko bo szkoda moich nerwów ale ciężko tak czasem- szczególnie jak ona przychodzi tutaj do domu. Wiem tylko jedno, jeśli ona będzie miała kiedyś dziecko to będę tak samo się zachowywać i jak Łukaszek dorośnie i będzie więcej rozumiał to przedstawię ją Łukaszkowi jako tą złą ciocię. No trudno. Sama na to zasłużyła sobie.

dobranocka ściskam Was!! I mam nadzieję,że to jednak żaden rotawirus i nic gorszego nie będzie!! Gdyby jednak coś się dalej pogarszało to lepiej udajcie się na pogotowie ( oczywiście życzę aby nie było trzeba!!!)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry