mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
a ja mam biegunke i mnie muli![]()
Ciebie też tulimy! Kurde a jak się karmi piersią to żadne przeciwbiegunkowego leku nie można brać,?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam biegunke i mnie muli![]()
skąd ja to znam. U nas tak już od 3 dni jest. Albo mega szczęście albo ryk taki, że szyby pękają. Najgorsze, że jedno przechodzi w drucie w ciągu kilku sekund dosłownie....albo na maxa sie śmiała, albo na maxa ryczała... chyba moje nastroje przeniosła na siebie. może jutro słońce nam zaświeci...
Moja Małaktóry następny w kolejce akrobata,albo akrobatka?;-)
Zdrówka życzę! oby wszystko szybko minęło!A my walczymy z rotawirusem albo inną zarazą. W każdym razie sraczka ruszyła. Miałam nadzieję, że nie zarazi się od M. ale cóż. Czekam na gorączkę i ciąg dalszy...
ja też miałam problem-rano,już się bałam, że bb przepadło... :-(P.S czy tylko ja wczoraj problemy z BB miałam?![]()
pewnie masz rację, nie doświadczyłam, więc nie wiem. więcej razy pewnie nie doświadczę, bo bez zapewnionej na 100% cesarki nie zdecyduje się na drugie dziecko na pewno!!natolin dziekujejak porod bedzie latwy to i mile wspomnienia
chyba
![]()