stripMYmind
Fanka BB :)
a ja już nie mam sił nosić kloca mojego ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do tescowych promocji to na stronie promobaby.pl jest info że oprócz jakiegoś tesco we Wrocławiu.
AAAAAAAAAA ZAPOMNIALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLANUJE PRZYJAZD DO POLSKI W CZERWCU CHYBA, DZIS ZACZELAM MOLESTOWAC MEZA! JAK PRZYJADE TO NA DWA TYGODNIE -to na pewno i autem bo caly majdan w samolot spakowac to ja pierrrrrnicze!!! takze jesli to wypali to na bank bede chciala sie zobaczyc z mamusiami z moich okolic tzn Krakow, Katowice (ja mieszkalam w Olkuszu i tam tez bedziemy spac na pewno))))))))))))))
No to moze jak ten towar jest dokładany to się jeszcze załapię na Bebilon 1????? Chyba poślę kogoś do Tesco! :-)
PS
Właśnie moja Siostra przed chwilą zadzwonila, ze kupiła mi ten Bebilon 1 dwie paczki, a przy kasie wcale się nie okazał w promocji, kwota do zapłaty wcale nie była 2 opakowania za 60zł tylko każde za 37zł... Wiec oddała. Mamy jakieś niefajne Tesco w tym Wrocławiu :-(
ja dlatego mojego praktycznie nie noszęa ja już nie mam sił nosić kloca mojego ;p