• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hejka w poludnie,

doris, jak ja ci zazdroszcze tej przespanej nocy! My tradycyjnie pobudki co 2.5-3 godziny. Ale dzis w nocy ja ide spac dosalonu na kanape a maz czuwa przy dzieciu, wiec jutro-mam nadzieje-bede wyspana:-)

czarodziejka - wielkie gratki z okazji 4 m-cy ode mnie i Pawcia :-)

Mlody sie wlasnie obudzil, ja koncze poranne dojenie. Wczoraj na szczescie udalo mi sie posciagac zastoje z piersi po kapieli :-)
Mam strasznego lenia i nawet mi sie z Mlodym na spacer isc nie chce. Chyba dzis pomarudzimy w domku :-)
Zaraz dzwonie bo babc z zyczeniami. Szkoda,ze nie moge ich wysciskac osobiscie.

onesmile to ja Ci kochana zycze, aby Pawelek dal wreszcie mamie pospac w nocy. A z tym wyniesieniem sie na kanapę to calkiem dobry pomysl :-). Ja tez mam troche lenia ,ale mam troche prasowania wiec nie ma zmiluj. Tymbardziej ,ze tesciowa dzis wpadnie do wnusia wiec wolę miec wszystko porobione;-)

reklama
Ida, no i wsiąkłam w House'a a miałam sprzątać! :))))))))

Co tam sprzątanie, nie zając nie ucieknie, są ważniejsze sprawy:-D:-D:-D. Ja miałam zajawkę na House'a jak byłam w ciąży, chyba wtedy oglądnęłam wszystkie odcinki co się dało!:-)

Ja już po obiadku. Jeszcze ubrać się muszę i zaczekam na męża i potem mnie podwiezie na uczelnię i będą 4- godziny siedzenia na najnudniejszym wykładzie jakikolwiek miałam w życiu. Pocieszcie mnie że to szybko przeleci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry