Hej dziewczynki
Witam sie i ja

. Czytam i czytam i dopiero dziś Was nadrobiłam. Tylko to jest tyle stron, że pewnie zaraz zapomnę co chciałam napisać. Jestem już w domku w KRk , wizyta u Mamusi byla udana ( tylko troszke meczaca, bo codziennie goscie).
Pojawił się tu temat parowarów i tym mamusiom, ktore chca spróbowac, ale sie boja mowie stanowczo tak i nie chodzi mi o to, ze jedzonko ma malo kalori tylko jest szybciutko i samo sie robi ja mam taki
Tefal VS4001 - Parowar Tefal w RTV EURO AGD.
Nowe Mamusie witam
Ren kochana cieszę się, że bedziesz miała dziewczynke

.
Doris przytulam. I cieszę się, że Dorianek dał się mamusi wyspać.
Czarodziejka gratki dla Was
Onesmile zycze Ci zeby Pawcio przesypiał nocki i innym mamusiom które nie przesypiają również.
Silve super ze juz po szczepieniu i dalas rade. My mamy w lutym ale ja juz sie przejmuje.
Dobranocka eh Ty szczesciaro z tym spodniami.
Idus ja tez sie teraz chustuje

. I moja troche lubi i troche nie. Ale codzinnie ja wkladam, bo jak przyjdzie wiosna to mam zamiar bez wózka chodzic na spacery

. A Moriam przygotowania do weselicha(ale jej zazdroszcze, ze ten dzien przed nia).
Malutka ciesze sie, ze Bartolino wyssał co trzeba. I wiem jaka jestes teraz happy.
Mala mi zeby Ci szybko na uczleni minelo i wiesz co i zycze tesciowce, za to ze taka zolza niech ja dalej taaa noga boli
I co i juz nie pamietam co jeszcze chcialam napisac, a chcialam duzo duzo....
Poki co zmykam na inne watki milego dnia dla Was wszystkich.