reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

mała_mi gratuluję. Dzisiaj cisza na forum, bo chyba wszyscy imprezują przy sobocie.

Przed chwilą rozbawiła mnie koleżanka. Ma nas odwiedzić, bo ostatni raz widziałyśmy się, gdy jeszcze byłam w ciąży. Chciała przyjechać rano, gdy wstaniemy. No to ją zaprosiłam na 5:30 :-D Cóż, jednak nie skorzysta z tej oferty. Ciekawe dlaczego...

reklama
W ulotce nie doczytałam tego. W internecie znalazłam czyjąś wypowiedź, że nie ma wpływu na wynik testu. Łudzę się, że ma.
Mąż wie. Stwierdził, że sama muszę zdecydować co zrobię żebym kiedyś nie miała do niego żalu. Słuchajcie dla mnie to jest nie do pomyślenia, że jestem w 1% na kogo ta pigułka nie zadziałała !
Jestem w szoku, naprawdę. Mam poczucie jakbym krzywdziła Huberta, który nie zdążył się mną nacieszyć, któremu nie zdążyłam poświęcić 100% uwagi. Nie wyobrażam sobie opieki nad dwójką takich maluchów i generalnie jest do dupy.

W ulotce nie doczytałam tego. W internecie znalazłam czyjąś wypowiedź, że nie ma wpływu na wynik testu. Łudzę się, że ma.
Mąż wie. Stwierdził, że sama muszę zdecydować co zrobię żebym kiedyś nie miała do niego żalu. Słuchajcie dla mnie to jest nie do pomyślenia, że jestem w 1% na kogo ta pigułka nie zadziałała !
Jestem w szoku, naprawdę. Mam poczucie jakbym krzywdziła Huberta, który nie zdążył się mną nacieszyć, któremu nie zdążyłam poświęcić 100% uwagi. Nie wyobrażam sobie opieki nad dwójką takich maluchów i generalnie jest do dupy.
a ile godzin po zbliżeniu przyjęłaś tą tabletkę PO?

Rzutka ja bym olała te testy i w poniedziałek ruszyła na badanie krwi. Wiesz z testami różnie bywa, dużo zależy od tego kiedy sie go zrobi itp. a test z krwi da Ci pewność i wtedy bedziecie myśleli co dalej... i Słonko nie przejmuj sie, kurcze, przecież bedzie dobrze, bez względu na to jak dalej sie wszystko potoczy..

Rzutka ja bym olała te testy i w poniedziałek ruszyła na badanie krwi. Wiesz z testami różnie bywa, dużo zależy od tego kiedy sie go zrobi itp. a test z krwi da Ci pewność i wtedy bedziecie myśleli co dalej... i Słonko nie przejmuj sie, kurcze, przecież bedzie dobrze, bez względu na to jak dalej sie wszystko potoczy..
Ja też trochę brałabym z dystansem te testy domowe ( zawsze słyszałam jak się mówi że wynik pozytywny może być sfałszowany) ale też nie nastawiałabym się i robiła sobie nadziei że jednak nie ma dwóch kresek. Najlepiej zrobić test beta z krwi i będzie jasne. A który to byłby w takim razie tydzień u Ciebie? tak czy siak na tym etapie to chyba gonadotropina kosmówkowa szybko wzrasta tzn jej poziom.
Trzymaj się Kochana!

wydaje mi się, że ten argument, że nie dałaś dostatecznie dużo uwagi Hubertowi nie jest w porządku, choćby wobec mam, które mają dzieci z małą różnicą wieku.
dziewczyny zasmucacie mnie trochę :-( powiem szczerze - ja to nie akceptuję rozwiązania z zabójstwem dziecka w żadnej sytuacji, ale kiedy już wiemy jak cudownie jest być mamą i jak cudowne są dzieci to tym bardziej...

wydaje mi się, że ten argument, że nie dałaś dostatecznie dużo uwagi Hubertowi nie jest w porządku, choćby wobec mam, które mają dzieci z małą różnicą wieku.
dziewczyny zasmucacie mnie trochę :-( powiem szczerze - ja to nie akceptuję rozwiązania z zabójstwem dziecka w żadnej sytuacji, ale kiedy już wiemy jak cudownie jest być mamą i jak cudowne są dzieci to tym bardziej...

:tak: Popieram

reklama
KOCHANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalismy nowy material tzn dekoder itp -wszystko wam zaraz opisze!!!!!!!!!!! zdjec leane nowych po selekcji mam 65!!! i zrobilam tez zdjecia mieszkania i dzielnicy ale najpierw musze sie ogarnac po ciezkim szoku tzn braku neta!!!!!!!!!!!!!

ULISIA nie zabijaj jak nawale postow tone jeden pod drugim ale musze wam wszystko opowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry