natolin
Fanka BB :)
dlatego można zabić? bo są różne sytuacje? dziwne dla mnie podejście... :-(A ja nie. Cudownie być mamą, dzieci są najwspanialszym darem, ale w życiu są różne sytuacje.
dziulka witaj!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego można zabić? bo są różne sytuacje? dziwne dla mnie podejście... :-(A ja nie. Cudownie być mamą, dzieci są najwspanialszym darem, ale w życiu są różne sytuacje.
To ja chyba muszę zabrać ze sobą jutro na uczelnie laptopa bo ja wrócę to nie będę w stanie nadrobić tego wszystkiegoKOCHANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalismy nowy material tzn dekoder itp -wszystko wam zaraz opisze!!!!!!!!!!! zdjec leane nowych po selekcji mam 65!!! i zrobilam tez zdjecia mieszkania i dzielnicy ale najpierw musze sie ogarnac po ciezkim szoku tzn braku neta!!!!!!!!!!!!!
ULISIA nie zabijaj jak nawale postow tone jeden pod drugim ale musze wam wszystko opowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!
hehe ;-)To ja chyba muszę zabrać ze sobą jutro na uczelnie laptopa bo ja wrócę to nie będę w stanie nadrobić tego wszystkiego![]()
KOCHANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalismy nowy material tzn dekoder itp -wszystko wam zaraz opisze!!!!!!!!!!! zdjec leane nowych po selekcji mam 65!!! i zrobilam tez zdjecia mieszkania i dzielnicy ale najpierw musze sie ogarnac po ciezkim szoku tzn braku neta!!!!!!!!!!!!!
ULISIA nie zabijaj jak nawale postow tone jeden pod drugim ale musze wam wszystko opowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!
ja was za chiny nie nadrobie z calego tygodnia... masakra... zainstaluje sobie tylko gg bo mialam generalny remont kompa w miedzyczasie i wracam)) no i nie zabijajcie jak zawale cale 65 fotek Leane na galerie
)) ile ja mam do opisaniaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!