reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
KOCHANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalismy nowy material tzn dekoder itp -wszystko wam zaraz opisze!!!!!!!!!!! zdjec leane nowych po selekcji mam 65!!! i zrobilam tez zdjecia mieszkania i dzielnicy ale najpierw musze sie ogarnac po ciezkim szoku tzn braku neta!!!!!!!!!!!!!

ULISIA nie zabijaj jak nawale postow tone jeden pod drugim ale musze wam wszystko opowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!
To ja chyba muszę zabrać ze sobą jutro na uczelnie laptopa bo ja wrócę to nie będę w stanie nadrobić tego wszystkiego :):):)

KOCHANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalismy nowy material tzn dekoder itp -wszystko wam zaraz opisze!!!!!!!!!!! zdjec leane nowych po selekcji mam 65!!! i zrobilam tez zdjecia mieszkania i dzielnicy ale najpierw musze sie ogarnac po ciezkim szoku tzn braku neta!!!!!!!!!!!!!

ULISIA nie zabijaj jak nawale postow tone jeden pod drugim ale musze wam wszystko opowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!

dziulka wróciła i od razu robi sie weselej :-)

Natolin, rozumiem. Tak naprawdę gdybym nie miała dziecka to decyzja byłaby dla mnie prostsza. Zawsze dość chłodno podchodziłam do tego tematu.
Natomiast teraz gdy wiem czym jest posiadanie dziecka jest mi trudniej o tym myśleć. Co do poświęcenia uwagi starszemu dziecku to jest to moje wewnętrzne odczucie i napewno nie mam zamiaru twierdzić, że inne matki zaniedbują je czy coś w tym stylu. Poprostu tak czuję i mam wyrzuty sumienia wobec Huberta. Nic na to nie poradzę.
Jest mi cholernie ciężko z tą sytuacją i nie wiem jak to rozwiązać.
Zachowaliśmy się nieodpowiedzialnie bądź odpowiedzialnie ale mieliśmy pecha. Jak zwał tak zwał.
Napewno muszę zrobić bete, usg by mieć pewność na czym stoję.
Dziękuję Wam za wsparcie

ja was za chiny nie nadrobie z calego tygodnia... masakra... zainstaluje sobie tylko gg bo mialam generalny remont kompa w miedzyczasie i wracam:))) no i nie zabijajcie jak zawale cale 65 fotek Leane na galerie:))) ile ja mam do opisaniaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mała_mi gratuluję zaliczeń:tak:

Dziulka witaj z powrotem!!!! No to ja jutro nie dam rady nadrobić postów. Raczej nie będę miała czasu usiąść do kompa(no,może wieczorem);-)

rzutka nie gniewaj się, że "nie poklepuję po ramieniu", a może na to bardziej liczyłaś. dla mnie po prostu zabicie dziecka (własnego dziecka!) jest po prostu przerażające...
większe pretensje miałabym do swojej mamy, że zabiła mi rodzeństwo niż że urodziła je tak szybko po mnie... trzymaj się!!!
dziulka pisz :)))

reklama
Ja nachwilę tylko bo moja córka ostatnio daje mi popalić, nie wiem co jej sie stało ale najwyraźniej solidaryzuje sie z dzieciaczkami BB i psuje sie na potęge. Marudna okropnie, nie można jej czymś na dłużej zabawić, a najlepiej to chodzić po domu i zwiedzać. nie mam sił już. myślałam ze to może ząbki, ale posmarowałam bobodentem, psikałam tantum verde, a po południu nawet pół czopka jej zaaplikowałam, skutki: brak! czyli chyba nic ją nie boli? a może to skok? tylko że ona nie skakała wcześniej. A poza tym odkąd nauczyła sie obracać z pleców na brzuszek robi to w nocy przez sen jak jej np. smoczek wypanie. niedługo bede musiała obniżyc dno łóżeczka bo chwyta sie rączkami i podnosi. żeby mi nie wyskoczyła jakiegos pięknego dnia, bo podobno dzieci nabierają różnych umiejętności z dnia na dzien:) lub raczej z nocy na noc w przypadku Karoliny:)
Już z utęsknieniem czekam na ten potok postów od Dziulki:) no i zdjęć:)
Rzutka współczuję naprawde dylematu, nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie oceniam, przytulam i wierzę że będzie dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry