JOLI77
Fanka BB :)
RZUTKA-ale nowina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
serio???? hmmm, testy w tę stronę raczej się nie mylą. powtórz jutro.No to wczoraj się śmiałam z dziewczyny, a dziś mam 2 kreski na teście... Nie wiem co zrobię i mam nadzieję, że to pomyłka :-(
hmmm, jesteś pewna, że budzi się przez tę swędzącą skórę? i że w ogóle ją swędzi? bo jak tak to może trzeba inne maści? zgadzam się, że łatwiej jak dziecko śpi całą noc i to zdecydowanie! ale jak Piotruś wstaje czasem w nocy, albo jak na początku wstawał to i tak zawsze odkładałam go do łóżeczkaHeh...no właśnie,tak jeszcze nawiązując do dyskusji o spaniu z rodzicami czy w łóżeczku...jak komus dziecko grzecznie spi od wieczora do rana,to pewnie,że sobie śpi w łóżeczku...A jak moja co chwile w nocy sie kręci i przebudza,bo skórka ja swędzi,to jak się do mnie przytuli,to przynajmniej znów uśnie na trochę.
mi niestety nie dodała i wiele bym oddała, żeby móc mieć cc...pierwszego synka rodzilam przez cc i ciesze sie ze teraz moglam rodzic normalnie calkiem inne przezycie choc bylo ciezko swiadomosc ze wydasz na swiat malego czlowieka strasznie dodaje sily
moja jak do mnie przychodzi to też zawsze coś posprząta ;-)Idę cokolwiek posprzątać, bo od dwóch tygodni mi to nie wychodzi. Ostatnio moja mama nie wytrzymała i umyła mi podłogę. Hihi, nie pogniewałabym się gdyby częściej jej się to zdarzało. Byle tylko potem nie marudziła.
a ja jeszcze ani razu synka sama nie wykąpałam ;-) przez co kilka razy poszedł brudny spać ;-)U nas własnie trwa wieczorna toaleta, kąpie standardowo tatuś (ja tylko wtedy jak on ma dyżury)
Franek wpadł w szał bo chciałby siedzieć cały czas, poza tym odkrył laptopa i najchetniej to by z nami filmy oglądał...
No to wczoraj się śmiałam z dziewczyny, a dziś mam 2 kreski na teście... Nie wiem co zrobię i mam nadzieję, że to pomyłka :-(