wioli83
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za przyjecie mnie do waszego grona!Moj Kubus urodzil sie 26 silami natury pierwszego synka rodzilam przez cc i ciesze sie ze teraz moglam rodzic normalnie calkiem inne przezycie choc bylo ciezko swiadomosc ze wydasz na swiat malego czlowieka strasznie dodaje silKubus to zlote dziecko od miesiaca idzie spac o 21 wstaje o 6.30 zjada flaszke i dalej spi nie ma naszczescie problemow z kupa i z kolkami oby tak dalej!jedyne co mnie martwi to to ze na lewym policzku zrobila mu sie czerwona plamka bardzo sucha zaczelam go bardziej nawilzac i niby zaczelo znikac ale ostatnio po szczepieniu gdy wstal znowu sie pojawilo nigdzie wiecej tego niema tylko ten jeden policzek zaczelam juz sobie wkrecac ze moze to skaza bialkowa?Wiem ze z reguly przy skazie bialk pojawiaja sie tez takie suche miejsca na zgieciach i za uszami a on ma tylko na tym jednym policzku!Wniedziele mamy wizyte w polskiej przychodni gdyz mieszkamy w uk a ang lekarze wiecznie mowia ze wszystko ok takze nawet nie ida do ang przychodni zeby sie nie denerwowac!Ale naskrobalam tego sorki!pozdrawiam wszystkie mamusie i ich szkraby
Ale ten czas leci....