reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
u nas od 20 do 6:20, coś ostatnio mu się wcześniej wstaje, ale może jak wrócimy do domku to i do normy wszystko wróci ;-) o 11 mamy gości, tzn u moich rodziców, ale goście do Piotrusia w sumie :-)

hej, miałam się meldować na każde karmienie, ale o 4 jak mnie oudził na 3 bylam już nie przytomna i prawie godzinę jadł. później po 6. i wstał 7.30 pociągnął trochę i "poszedł" bawić się z tatą :D
a ja doleguje w łóżku, a zaraz śniadanie.
p.s. kupiliśmy telewizor plazmowy 50 cali i mój A. usnął przed nim zachwycony hhahaaha. ma nową zabawkę ;p

p.s. kupiliśmy telewizor plazmowy 50 cali i mój A. usnął przed nim zachwycony hhahaaha. ma nową zabawkę ;p

faceci :-)

nasza młoda, podobnie jak u Was od 20 do 7, po zabawie i butli, właśnie się "wózkujemy" i co chwila słysze "cmok, cmok" i paluch w buzi...ehh..mój uparciuch mały

Heh...no właśnie,tak jeszcze nawiązując do dyskusji o spaniu z rodzicami czy w łóżeczku...jak komus dziecko grzecznie spi od wieczora do rana,to pewnie,że sobie śpi w łóżeczku...A jak moja co chwile w nocy sie kręci i przebudza,bo skórka ja swędzi,to jak się do mnie przytuli,to przynajmniej znów uśnie na trochę.

Witam z rana.
Strip współczuję tego wstawania. Jak ty jeszcze funkcjonujesz kobieto? Ja ostatnio rozważam chodzenie spać w okolicach 20:00, bo śpioch jestem i od porodu nie potrafię sie wyspać. Szkoda tylko, że jakoś mi to nie wychodzi. Poza tym wystarczy, że młody popsuje się na 1 czy 2 noce (pobudki co godzinę lub dwie) a ja umieram, chociaż jak dotąd nie przespał ani jednej całej nocki. Zwykle o 17:00 jest cycuś, ok. 18:00 kąpiel, 18:30-19:00 butla i śpi. Jak ma dobre noce to budzi się na karmienie ok. 2:00. O 5:30 jest kolejne jedzonko i koniec nocnego spania. Dopiero ok. 7:30-8:00 robi sobie godzinną drzemkę. Generalnie taki układ mi pasuje, gdy córcia ma szkołę, bo i tak po 6:00 muszę wstać. Gorzej w dni wolne lub gdy coś mu się przestawia.

hejka:)
u nas noc fajnie;) od23.15(Amelka postepy robi) do 5.30;) ale pojadla 150 mleka poprawila cyckiem to sie dziecku ladnie spalo:)a potem rano zjadla i do 8.30:) ja Mala kapie 20-20.30 wtedy dostaje butle obudzi sie tradycyjnie 22 a potem spi....do rana

Witam :)
U nas z nocką też podobnie - od 20:00 do 7:20, po północy jak sie kładlismy dałam jeszcze 120 ml mleka na śpiocha - nawet oka nie otworzył...
Zaliczyliśmy też zakupy - kupione nowe słoiki w tym kaszka na dobranoc taka w słoiczku Hippa - zobaczymy czy podejdzie, to gęste jest, może łyżeczką na próbe skosztujemy.
A teraz na spacerek sie zbieramy.

reklama
hej, dziewczynki, która to mamusia młoda z wrześniowych będzie mamą w 2011? jestem zafascynowana tym tematem:D matko jedyna zaraz po cesarce szok w trampkach.

Do góry