Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strip przytulam i zyczę szybkiej "naprawy "Wojtusia.Pewnie ma taka fazę,skok może ?A co do kupy...eeech...juz nie wiem,co Ci doradzić...może wprost przeciwnie,jakis kleik mu dawac na "zagęszczenie" czy jak?!?!witamy się, rzadko zaglądam, ale Wojtek oszalał normalnie, jak tylko nie śpi albo nie je to zrzędzi piszczy marudzi.... a śpi TYLKO jak na spacer z nim wyjde... a tak ladnie sam zasypial:| a do tego wszystkiego znow czopka musialam dac bo 6 dni kupy nie bylo, a maly juz plakal. po czopku od razu spokoj i kupy sporo poszlo... nie wiem co z tym robic, bylismy u innej pediatry ale nic nie poradzila sensownego.... jestem zalamana poplakalam sie wczoraj z malym jak on tak krzyczal wieczorem przez ta kupe. teraz wstal jakies pol h temu i ladnie sobie lezy na lozeczku na brzuszku i gada do mnie. pozdrawiam wszystkie mamy nie odpisze kazdej bo zgubilam watek, ale jestem smutna i zla i jakos tez tak depresyjnie u mnie. nocki dalej nie przespane, a w dzien szalu idzie dostac z tym moim dzieckiem.....

jutro Walentynki a ja mam nasstrój jak na Wszystkich Świętych;/

...a ja się cieszę ,ze mam to za sobą , bo przyznam sie ,ze mialam dzis stersik .... Wyszlo jednak bardzo fajnie.
!zrobilam sie jakas wrazliwa i placzliwa nieraz o byle co. mam wrazenie nieraz ze bede krzyczec POMOCY w glos bo jakos se rady nie daje psychicznie ostatnio ze soba...
dawidowe gdzieś się zawieruszyła :-(
Nie są to klasy 1-3, ale szkoła ponadgimnazjalna jest naprawdę niezła. Ja osobiście wolę dzieciaki powyżej gimnazjum. Lepiej mi się z nimi pracuje.