to ja wpadam i wypadam skoro wszystkie uciekają
muzycznie to już pisałam u mnie RHCP na pierwszym miejscu, a tak ogólnie to ROCK ROCK i jeszcze raz ROCK i ten lżejszy i ten cięższy byleby dobry, no i grunge, punk hmm generalnie ja to sie w latach 90-tych zatrzymałam, stara dobra Nirvana, Metalica i wiele wiele innych.
Rysia, twój repertuar też mnie przekonuje, u mnie teraz królują "jagódki" i "huhuha nasza zima zła"

No i hitem jest "Panie Janie" w moim wykonaniu, wiecie że Patryk przestaje płakać jak go ubieram na spacer i zaczynam to śpiewać, chyba nie ogarnia mojego "talentu" muzycznego

))
Natolin, wiem że nie jest ci łatwo bo chodzi o zdrowie twojego maleństwa ale napewno wszystko bedzie wporządku, najważniejsze że trzymasz rękę na pulsie i wszystko kontrolujesz. Będzie dobrze!
e-lona my chrzciny bedziemy robić w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, ale wiem że wcześniej też można było spokojnie, nawet w tygodniu.
A co do stroju to u mnie też piżamka na pierwszym miejscu czasem nawet do 16

a potem jakieś leginsy i podkoszulek luźny , do tego jeszcze nie ład na głowie coby wszystko sie komponowało ... generalnie mało seksownie :/
No to kolorowych snów