reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja lubię Paradise Lost :-)
Dawno już niczego fajnego nie słuchałam. W domu gra głównie tv, więc ewentualnie leci viva, eska albo mtv. Na kompie niewiele mam, bo nie chce mi się bawić w ściąganie a płyty gdzieś wcięło przy przeprowadzce :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Oooo, Paradise Lost też było... To były czasy. Dziewczyny, aż mi się łezka w oku kręci. Jak sobie przypomnę czasy, kiedy chodziłam zawsze ubrana na czarno, z czarnymi włosami do pupy, jeździłam do Bolkowa na festiwale gotyckie, śpiewałam w gotyckim zespole przez 6 lat (prawie zrobiliśmy karierę, ale prawie robi wielką różnicę, niestety). Taka byłam dziwna. A teraz? Dresy, wózek, cisza i spokój. Ech, starość nie radość ;-)
Ale przynajmniej udało mi się z powrotem włoski zapuścić ;P

Ty chociaż dresik, ja piżamę preferuję ;-)
MINIU ja miałam 2 rodzaje mięs, ale dokładnie nie pamiętam co-na pewno jakiś drób w jabłku i żurawinie i jakieś polędwiczki w sosie grzybowym chyba

Aniawa a ja nie lubie takiego "widzimisie". Ja chce dawnego proboszcza.

A co do muzy to ja lubie jeszcze m.in. Slipknot, Mudwayne, Rammstein, Papa Roach, Limp Bizkit,...

Rammstein to ja mam dzwonek w komórce. "Stripped", z singla :-).

natolin, a piżamka to u mnie jak druga skóra. kupiłam sobie taką w Lidlu, flanelkę różową, w kratkę. No słit po prostu. "Na psy zeszłam" - powiedziałabym sama o sobie 10 lat temu.

Dobra, mamuśki, uciekam spatku. Olek pewnie znowu zrobi mi super pobudkę (kto szybciej złapie mamę za nos?) pomiędzy 5, a 6 rano. No i te moje ukochane nocne karmienia.
Uch... zasuwam do łózia.

Dobranoc Wam :-*

ja tez mam swoj stroj galowy- podkoszulki porzygane i poplamione potargane sparane i do tego getry rybaczki albo stare NIKE z dziurami jak cholera miedzy udami:))) klima musi byc haha:))

a co do muzy to ja jak juz wiecie JOHNY HALLYDAY, Les 3 pretres, inne gwiazdencje francuskie, metallica, scorpions, jak bylam gownairzem to depeche mode, testament, ... ehhh bylo tego. w sumie teraz slucham wszystkiego:))

EFA ja kiedys tez imprezowiczka numer one, co sobota impreza dyskoteka bo inaczej nie moglo byc, w niedzielke sie trzezwialo dochodzilo do ladu i skladu. a teraz?? kurde nie znosze halasu -wczoraj nad nami byla impreza a mnie krew zalewala z nerwow bo tak ryje darli i balam sie ze mloda sie zbudzi. na szczescie kolo 1h sie rozeszli bo nie szlo oka zamknac.ojjj stara zgryzliwa sie robie:pp

Kurcze Wy tu piszecie co słuchacie więc ja też się pochwale swoją muzą:baby lilly,a tak poza tym piosenki "a ja rosnę i rosnę" "zuzia lalka nie duża" "stary niedźwiedź mocno śpi","kolorowe kredki" i wiele innych słitaśnych melodii...:tak:Jeśli chodzi o strój to ja też po domu śmigam w piżamie i od czasu do czasu ubiore się "na galowo" czyli w dres;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a potem sie dziwic ze nasze zycie seksowne utkwilo gdzies w krzakach... nie dosc ze same nie mamy ochoty to jeszcze jak chlopa moze pociagac dres albo pizama z flaneli (witaj w klubie EFA- ja mam z misiami niebieska od mamy na urodziny dostalam). cos mi sie zdaje ze mojego dzisiaj sobie "wypozycze" bo juz 3 dzien sie do mnie klei... te misie chyba dzialaja hahaha:))) a jak on sie klei to ja albo spie i mnie wkurza ze czyms twardym mnie kluje :ppp albo w ogole ze dotyka...:)))

Do góry