reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam sie po dlllllugiej przerwie i oczywiscie przepraszam ale cos nie bylo czasu na zagladanie do was bo instrukcje obslugi do Caspereosa zgubilam:wściekła/y:no ale jak zwykle nadrobic was to graniczy z cudem:-D
Happybeti,E-lona jesli chodzi o SOAD to moj A puszcza ten typ muzy Casperowi aby wiedzial co dobre:no:
Moriam, E-Lona,Monimoni gratki z okazji 5!!!:-D
Happybeti widze ze lubisz ten sam styl muzy co moj A pyta czy znasz Infecious Groves

smigam nadrabiac zaleglosci:-)

Witam :-)

U Nas dzień minął szybko bardzo, pewnie dlatego że sobota - sprzątanie, gotowanie.
Dziś odświeżyliśmy spacerówkę, Oliwka była zachwycona, dwa spacery dwugodzinne bardzo się jej nadały.
Późnym popołudniem wizyta u rodzinki a wieczorem wspólna kąpiel ;-)
Teraz wsuwa a ja czytam i skrobię.

Ufff skończyła po godzinie i usnęła.
Mąż zamówił pizzę więc zabieram się za kolacyjkę.
Miłego wieczorku Wam życzę, spokojnej przespanej nocki !!!
Dużo zdrowia przeziębionym mamom i chorym dzieciaczkom.

moriam i E-lona gratuluję 5 !!!

Ostatnia edycja:
ANIAWA dzięki, mi chodziło o to, że jeszcze poszukam przepisu na taką nie z mrożonki :-)

a co do chrztu to Prawo Kanoniczne chyba faktycznie nie zabrania, a chodzi pewnie o to, że w Wielkim Poście nie powinno się zabaw urządzać, tyle, że czy ktoś robi takie huczne chrzciny? sama nie wiem.

HAPPYBETTI to miłych snów

ja jeszcze obiad na jutro podszykuję.

MINIU witaj :-)

witam wieczornie, zalewajeczka mi wyszla mniam :))
NATOLIN - ja robie pieczarkowa tak, do wody wsypuje tak z pol lyzki soli i ze 2-3 vegetty i robie cos a la rosol tylko bez miesa, potem wkrawam pieczarki w cieniutkich plastereczkach i gotuje je tak kolo 40 minut, zatrzepuje smietana i z glowy. a jak chcesz z prawdziwych grzybow to trzeba zamoczyc je na noc dzien wczesniej (suszone) i potem pokroic i gotowac ale z dwie godziny i ta sama procedura.

u nas wieczor spokojnie, na galerie otwarta dalam linka z video -ja i Leane dzisiejsze wariactwo- pomysl na zabawedla mamusiek ktorych dzieci nie usmiechaja sie:)))

a co do chrztu to Prawo Kanoniczne chyba faktycznie nie zabrania, a chodzi pewnie o to, że w Wielkim Poście nie powinno się zabaw urządzać, tyle, że czy ktoś robi takie huczne chrzciny? sama nie wiem.
No dokładnie. Aż mnie ciągnie, żeby iść do tego proboszcza i go zapytać czemu nie chce chrzcić w Wielkim Poście. Przecież w domu nie będzie jakiejś balangi. Z drugiej strony pasuje mi godzina 17.00, bo obiadu nie musiałabym robić. A w ogóle to gdzie jest napisane, że chrzciny muszą być na sumie?

reklama
moriam, E-lona, gratuluję pięknych suwaczków :-)

A ja nadal nie mogę się dorwać za bardzo do komputera. Chociaż okazało się, że tato jeszcze nie wraca na urlop, więc tylko z mamą i siostrą konkuruję.
Będę robiła, co w mojej mocy, żeby tu często zaglądać, ale same rozumiecie: mama gra w gierki na NK ;-). No a mnie ostatnio Olek coraz bardziej absorbuje - mniej śpi, więcej rozrabia. Czuję nadejście skoczku...

Ostatnia edycja:
Do góry