minu ja bym chetnie do Dani zawitala, ale finansowo nie damy rady, ale moze przyszly rok

a co
ewelina o ja ....., co za kobieta
strip naprawde wspolczuje, my tez mamy wiele pobudek, ale nie az tak, moze to glupie, ale moze przestawcie lozeczko w inne miejsce, nie macie za goraco, moze maly sie budzi tak czesto bo mu sucho w gradle? nie wiem co poradzic
cass gratki za kolejnego zebola, to ty pisalas o tych butelkach MAM, nie sprawdzily sie? u nas tez problem z butla, ale ja juz darowalam sobie i niekapek podaje, narazie gryzie jak gryzak, ale moze zajarzy o co kammon w przyszlosci
czarodziejka wytrwalosci, jak skacze karmic to tez sie zapisuje na diete
dla mam remontujacych/ wykanczajacych swoje m, wiecie, ze mozecie dostac zwrot kosztow nadplaconego vat na materialy budowlane
http://www.mf.gov.pl/_files_/informatory/zwrot/broszura2011.pdf
u nas wietrznie, z przeblyskami slonca, a teraz moj terrorysta sie obudzil wiec zmykam
a odkrylam dzis, ze maja internte z upc mam kilka progrmow tv online ;P hihi tak wiec nie jestesmy z epoki kamienia lupanego i jakas telewizje tez mamy

ciesze sie bardzo bo tvn 24 i miminimi jest
dagisu my tez bez dzieci, no i sie pobrazali, np. jedni nie przyszli bo dostali zaproszenie bez dzieci, u nas poporstu nie bylo miejsca i powiem, ze mi to zwisalo, czy sie obraza czy nie, ale czesto jak male dzieci to nie licza w restauracjach, mozecie podpytac