reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tak na szybko- nie mam, czasu wszystkim odpisac teraz,ale mam nadzieję,że jeszcze dzis mi się to uda:)))
tych,co słoneczka nie mają i dla zakochanych;) podsyłam troche wiosny P1010092.jpgP1010095.jpg
Lodów nikomu nie żałuję,choc sama nie mogę:).Czekam z niecierpliwością na Wasz przyjazd,musimy sie serio umówic na jakiś ciepły weekend.A póki co,macie całą knajpe,a co,ma się ten gest:)))P1010093.jpg

A to dowód,że Amelka znów coś knuje z Abdullachem- przyłapani na goracym uczynkuP1010097.jpg

reklama
E-lonko ja tęskniłam i jakos tak o Tobie myslalam, ale kurcze nie zapytałam. Mój mózg ostatnio dziwnie działa tzn. z małym opóźnieniem i mała sklerozą ehhh
Dagisu tak jak Natolin pisze. Jak nie chcesz zapraszać z dziećmi to na zaproszeniach ich po prostu nie piszesz i nikt nie powninien pytac. Do tego jak takie małe dzieci to prawdopodobnie 2 latek za darmo a reszta pewnie 50% wiec zapytaj w restauracji. Ja tam nie mam nic przeciw małym dzieciaczkom na weselu(one chyba najlepiej sie na nim bawią) i do tego chrześniak 4 letni podawał nam obrączki :) i to było takie wzruszające ehhh
Ida cholera z moja sklerozą nie pamietam coś tam stworzyła hehehehe. A dagisu chyba chodzilo o to, ze poklocili sie - wzial walizki i sie wyprowadzil, potem wrocil ze spuszczoną glowa hhehe glupie te chlopy
Mala mi kupujemy tu gdzie mieszkamy 2 bloki dalej
Makuc naprawde chcesz? to adresik na priv
Natus wielu osobom sie wyszywanie kojarzy ze one do zalozenia hehehe, ale to bym mowila ze robie ;)
Moni ja wiem, ze Ty robisz takie rzeczy. tym bardziej mi milo, ze Ci sie podoba.
Emis mialam pytac jak Ci idzie zrzucanie? (ile juz spadlo)
Czarodziejka suwaczek jest a dietka? jakas konkretna?(ty pisalas o kapusicanej??- jejku nie pamietam :(((, wybacz ehh)
I dziekuje za miłe słowa o moich robotkach i sorki ze tak nie do wszystkich itp :(, ale jak juz skończe to bede wtedy juz 100 % a nie tylko 50% ehhh
zmykam milego dnia

ja wpadam jak po ogien;-)cos mnie spanie bierze kawa nie pomaga:-(maly spi wiec i ja sie kimne postaram sie wpasc do was wieczorkiem

Happybeti teraz to ja juz wiem kto rzadzi ta al kaida;-)mis abdullach :-)tak wiec wszystkie mamy terorystow musimy zrobic skok i misia z pacyfikowac;-)hmmm...ale mi sie te lody zamarzyly ojjj kusisz kusisz:-)
milego popoludnia i do wieczorka

Boszee rano wszamałam całą paczkę orzechów w czekoladzie a teraz jeszcze całą pakę wafelków...kto zaczyna diete od jutra to chętnie się przyłącze (bo sama coś mam słabą wolę)a z takim zamiłowaniem do słodyczy już niedługo będę szersza niż dłuższa (jak już nie jestem):wściekła/y:
Beti dziękuje za "wiosnę" a Amelka w czasie "knucia" z Abdullachem wygląda słodko:-)
Sarisko zdolna dziewuszka z Ciebie...prezent śliczny:-)
Mała_mi ,E-lona ja o Was myślałam...fajnie że jesteście :-)
Miniu udanej drzemki:-)
A ja zdążyłam poprasować...a teraz czekam aż Miłosz obudzi się z popołudniowej drzemki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam serdecznie
i gratuluję 2481 strony tego wątku ... za cholerę nie da się tego wszystkiego przeczytać... zwłaszcza gdy ma się małego rozbójnika. Przyznam jednak, że jesteście zarąbiste - przy kilku stronach padałam ze śmiechu :-D

podoba mi sie twoje nastawienie:-)tylko coś rzadko piszesz:-(

Ja to tak troszkę na swoim regionalnym piszę, a Was odkryłam dopiero niedawno.

Boszee rano wszamałam całą paczkę orzechów w czekoladzie a teraz jeszcze całą pakę wafelków...kto zaczyna diete od jutra to chętnie się przyłącze (bo sama coś mam słabą wolę)

Witam mamuśki-RYSIA ja też mam w tym tygodniu taki apetyt na słodkie że masakra.
Ale od poniedziałku ruszam w teren- rolki:)No i nie jem słodyczy.Wróciłam do wagi sprzed ciąży ale jeszcze z 5 kg by się przydało zrzucić.Także do boju:).
Sariska - cudna karteczka i buciki:)
no i gratuluję mieszkanka .My zaczynamy budowę domu:)
Spadam bo Gabi marudzi-pa.....

Witam

U mnie sterta prania maleje - połowa już wyprasowana, obiad ugotowany, spacer zaliczony.
Mąż z córcią na spacerze a ja w końcu sobie usiadłam.
Ostatnio się źle czuje i chyba wiem już dlaczego - ok przylazł chociaż czy to możliwe, żeby w trakcie karmienia piersią się pojawił? Czy macie w tym jakieś doświadczenie?
Kurczę brzuch mnie zaczyna strasznie boleć, nici z aerobiku :-/
Jeszcze przede mną wizyta u dentysty-sadysty heh.

Sariska masz talent - świetne :)))
Natolin zapiekanka wyszła - palce lizać, uwielbiam zapiekanki.
Ida zapiekanka własnej produkcji.
Dawidowe ale się uhahałam :)
Dagisu ja zapraszałam z dziećmi - zresztą u mnie było kameralne przyjęcie, ale każdy robi jak uważa:)
CzarodziejkaM to super, że na Ciebie tak wiosna wpływa, na mnie wręcz odwrotnie.
Między mną a mężem wieje chłodem :-(
Makuc to nie doszły?
Kurczę tym kurierom się oberwie kiedyś, mówiłam im że na przedpołudniową kawę ma do Was zdążyć z tymi ciasteczkami.
Mała_mi wszystkie myślimy o Tobie i cieszę się, że Łukaszek wraca do swojej formy :-)
Happybeti napewno mają jakiś sprytny plan, jakby to mamie dziś sprawić przyjemność :-)

u mnie YCD jeszcze leci:confused:
to tak chciałam napisać że się kończy a wyszło coś innego ;-)

frogg, pewnie na chipsy już się nie załapałam ? :sorry2:
ja już wszystko zeżarłam co mogłam wiec chyba się kłade bo co tak bede siedziała na pusto :-D
Jeszcze zostało pół paczki bo Natolin nie dotarła ;-):-)

Cześć o poranku, nie dałam rady nadrobić wątku. U nas kolejna noc do bani, zaczynam się przyzwyczajać... Zuzka wróciła wczoraj ze szpitala, powoli dochodzi do siebie, tylko za bardzo jeść nie chce bo ją boli gardełko jeszcze.
A Maja... dalej walczymy z butlą, dzisiaj się uparłam i powiedziałam jej że nie dostanie cycka dopóki nie zje przynajmniej jednej butli... no to teraz marudzi ;-) ale będę nieugięta bo inaczej się nie da. A poza tym to wczoraj przywitaliśmy drugi ząbek :-)
Zdróweczka dla Zuzi i wytrwałości z butlą oraz gratki drugiego zębolka :-)
a tu nasze łobuzy w trakcie kiedy mamuski popijaja kawki ;-)

YouTube - ‫نونو‬‎
Super filmiki:-)
poza tym juz wiem ze tak ze 2 dni przed wielkanoca i z 4-5 po nie bedzie mnie na BB bo mam tatusia i przyjaciolke tzn chrzesna z rodzinka u nas wiec pewnie nie bede miec czasu ale wtedy wysle sms do FROGG mojego rzecznika prasowego:))) to wam poprzekazuje.
Taaa a my mamy jakiś kontrakt podpisany czy cuuuuu:confused::-) :-p
A i chciałam powiedzieć, że moja teściowa chyba stęskniła się za rozmowami ze mną i za Łukaszkiem.

Tak w ogóle to ktoś tutaj myślała o mnie poza Sarisą kochaną ?:-)
Taaa wiosna przyszła, roztopy, odwilż

ja wpadam jak po ogien;-)cos mnie spanie bierze kawa nie pomaga:-(maly spi wiec i ja sie kimne postaram sie wpasc do was wieczorkiem
U mnie też kawa nie pomogła i poszłam się kimnąć na 30 minut, od razu czuje że żyje

Sarisko buciki i karteczka superrrrr:-)

Odpisuje wam od ponad godziny, moje dziecko chyba se jaja robi, za raz oszaleje:wściekła/y: nic mu się nie podoba wrrrrrrrrrrrrr niech mnie ktoś stąd weźmie.
Ida, Makuc pisałyście o córeczkach tatusia, u mnie jest synek tatusia. Jak tylko A. pojawia się w domu to młody zamienia się w aniołka. Mam nadzieję, że dziś się naprawi przed powrotem z pracy bo dziś znowu wraca po 21, a do tego czasu to mnie chyba odwiozą.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry