• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc, z czego się tłumaczysz? w sensie języka, ja też chcę taką pracę.. u mnie ostatnio żadne tłumaczenia się nie trafiają, ostatnie co robiłam to tłumaczenie na temat urządzeń wiertniczych z angielskiego na rosyjski i trochę mózg mi się zlasował :-) potłumaczyłabym sobie coś...

reklama
IDUNIA ja zawsze kumac o oc biegac w twoich poscidlach:))) a co do wywiazania...to po nocnej klotni jak usypialam to uslyszalam: mam na ciebie chrapke! odmruknelam: ja tez- jutro:)))
MAKUC dla tescioffffki polecam arszenik, zupke z muchomorkow, troche pawulonu,laske dynamitu w dupsko dla rozrywki- niepotrzebne skreslic:p
NATOLIN zaczynasz nam sie narazac z ta dyskrecja:))) jak wejdziesz na zamkniety to uuuujjjjjjj....:pp

DZIULKA moja ma narazie kolczzyki takie od kosmetyczki , sa wkrecane. Patrycja zaplakala tylko jak przebia jej ucho ale wydaje mi sie ze to tez przez ten halas od tego "pistoletu".zaraz potem sie smiala i chyba nawet nie wiedziala ze wychodzi z czyms na uszach ehheeheh. Balam sie troche czy nie bedza jej ropiec albo czy nie bedzie szarpac za nie ale powiem wam ze wszystko ok. Codziennie jej ruszam kolczykami a ona sama jakos nie jest nimi zainteresowana;)wedlug mnie najlepiej przebic jak dzicko jest takie male bo nie jest swiadome po co idzie do kosmetyczki i nie boi sie

U nas lało, potem przestało i niedawno znowu zaczęło. Deszcz jeszcze bym przeżyła, ale ten wiatr!! Ile jeszcze będzie wiało? Ja chcę lato! :-(
ja też bym chciała...aaaaaaaaaaalllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee, po lecie przychodzi jesień, zawsze za szybko i ja już nie wiem czy CHCĘ LATO czy WOLĘ CZEKAĆ NA LATO:rofl2:
Aha,przypomniało mi się. Tak pisałyście ostatnio o pełzaniu do przodu waszych pociech. Z ciekawości zajrzałam do książeczki zdrowia i tam jest napisane,że pełzanie do przodu może być w 8 miesiącu. W 6 miesiącu powinno być pełzanie wokół własnej osi. Więc dziewczyny-nie martwić się,że wasze słonka jeszcze nie pełzają:-D. Moje zresztą też nie pełza...
no to moja ma własną oś obcykaną do perfekcji:rofl2:i tak jak któraś z was pisała (natuś, ty?): wcale nie uważam żeby moja córa była jakaś "do przodu" i wcale mnie to nie martwi;-)dobranocka chyba kiedys pisała że jej dzidziol nie musi być inteligentny - i tak będzie ją kochać:-Dchociaż... o w mordę... wyjdzie na jaw że ona od listonosza, bo niestety i ja i mąsz za inteligientnych uhodzimy:-pa to ząk:rofl2::-D

a miałam getlostać pod pryrznic;-)

dziulka ależ przecież się odkryłam z serialami ;-)
ida ja pisałam właśnie o tym rozwoju, że mi się tam do niczego nie spieszy :-) a no i alter ego z tym czekaniem na lato...

IDA- po co pod prysznic... wystarczy zrobic lekki przeciag:))) a tak na przyszlosc- brud po tygodniu sam odpadnie:)))))))))co ty sobie zolzo myslisz?? ze po prostu se pojdziesz i nas zostawisz bo dawno wody nie widzialas????????????? nie no bez jaj!!!:ppp

NATOLIN a ja sie odkrylam.... z koldry!!!!:)))))))) nie przeginaj...oj grabisz se grabisz az se nagrabisz!:)

a u mnie w domu spalnia, kot chrapie glosniej od meza! a maz za moja dupa lezy i chrapie ale kot konkurencji nei robi, dobrze ze Leander nie chrapie... tylko ja tu siedze...

dajcie mi kurna pójść pod ten wodospad bo sama siebie juz czuję!!!:-D
nie mam córki, więc nie mogę się do końca wczuć w sytuację, ale chyba nie chciałabym, żeby moje malutkie dziecko miało kolczyki i zawsze mnie dziwiło po co takim maluszkom przekuwać uszy.
ANIAWA no bo tylko Ty zwróciłaś uwagę na tę błachostkę o której napisałam
EMILIAB nie wszystkie :-) i namiętnie chyba żadnego, ale oglądam kilka, same polskie i są dla mnie takim przyzwyczajeniem. poza nimi TV mogłabym nie mieć w domu.
ooo, IDUŚ jest, czytam co napisała w tym mega długim poście :-D
o, i IDA też zwróciła uwagę na miarkę u mnie, a co lepsze i u siebie, alter ego jak nic :-) kurcze, ale teraz to mi się zachciało niebieskiej miarki!!! :-)
nie wiem co chciałam napisać jeszcze... miłego wieczorku, ja idę chyba spać
IDA, EMILIAB sugerujecie pośrednio, że mojego Pudzianka nikt nie będzie chciał? ;-) no i dobrze w sumie, zostanie z mamusią
1) alter ego jak nic:-)Miśka dostała na chrzciny złote kolczyki i obstawiam że jeszcze ze 3 lata poleżą;-)
2)a mi różowej:-D
3)a z tym sugerowaniem nie zaczaiłam...

hehe, no nic, idę się wymoczyć, i proszę mnie nie prowokować do ponownego odpisywania bo położę się pachnaca inaczej i znowu tiru riru nie będzie i jutro będę zrzędzić:rofl2:chociaż jak patrzę na slubnego to znowu nekrofilia łil rul:wściekła/y:

Ida nie idziesz pod prysznic, to prysznic idzie do ciebie;-)

A z tym czekaniem na lato,to chyba większość z nas jest alter ego:-). No może oprócz Dziulki, bo ona lato ma teraz, a latem ma piekarnik...
Natuś rzeczywiście,Pudzianek może bardziej by się nadawał dla Miśki, bo wy z Idą takie alterki ego jesteście;-). No chyba,że wasze dzieci pójdą w ślady małżów(oczywiście charakternie):tak:, to może być... gorzej?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry