Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
EMILIAB ale teraz chyba nasze dzieciaczki już wolniej przybierają. mój też je w zasadzie 4h na dobę, bo za bardzo nie miałby kiedy jeść częściej.

.
. Też może zastąpić wózek w domu
, a i krzesełko tez niezłe by było;-)
. Moje zresztą też nie pełza...przyznam Wam się do czegoś w ramach przedstawiania się ;-) oglądam seriale
1) jak plecki???Miniu mam przepis na ciacho bez pieczenia - raffaello z krakresami jak chcesz to wyślę...

:-)nie mam nic przeciwko, choć jakoś nie lubię tych świąt...Może jakiś wątek wielkanocny zrobimy? czy to nienajlepszy pomysł?
miałam to samo jak otworzyłam bebilon2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napiszę Wam coś błahego (bo ostatnio mało tu śmiesznie) - jak otworzyłam pierwszą puszkę bebilon pepti 2 (która na puszce niczym się nie różni oprócz tego, że ma napisane 2) to ucieszyłam się, że łyżeczka nie jest już różowa tylko żółta![]()

zamiast żółtej miarki - niebieska, aż jakąś ulgę dziwną poczułam

no nie!!! ja nie chcę przyznawać im racji!!!Ida, te panie mają racjęja jestem tym zbokiem,seseseses
![]()

zachowam to dla siebie, cicho sza!!!

nawet nie wyobrażasz sobie, jak miło mi się zrobiło:-):*** miłość odwzajemniona, ale to pewnie od dawna czujeszIda,ja jestem zbok,bo Cię kocham!I Twoje wszystkie posty czytam z zapartym tchem- co więcej- czekam na nie
.A to,jaką jestes osobą,dobitnie pokazuje ,że Twoja Mama miała rację,wychowując cCie tak,a nie inaczej
.Szacoon dla Mamy:-).
:-)1) ja uparcie nazywam takie zachowanie terroryzmem "weź mnie bo się rozryczę"a co do testowania to Ty najlepiej wiesz czy Leane kombinuje czy naprawde płacze. piszecie że dzieci w tym wieku jeszcze nie "oszukują"...cóż ja widze ze moja mała czasem mnie próbuje ;-) jak ją położe na kocyku i mnie widzi to zaczyna kwękać, ale tak bez łez za to cały czas sie na mnie patrzy jakby mówiła "weź mnie na rączki!" ale jak jej znikne z pola widzenia to przestaje marudzić i od razu sie bawi. tak wiec myśle że ona próbuje juz powoli na mnie wymuszać to i owo, nie wiem czy to jest testowanie, ale widze że mi mała kombinatorka rośnie ;-)
Idusia, Emiś super że spotkanie sie udało :-) mam nadzieje że dzieciaczki przypadły sobie do gustua co do gibów Miśki to po prostu mała gimnastyczka Ci rośnie ;-) moją też czasem ciężko mi utrzymać jak sie zacznie wiercić ;-)
Ida historia z dziadkiem wymiata![]()

a że wymiata to fakt, bo okienko było w porównaniu do gabarytów wujka mikroskopijne...do dziś zachodzę w łepetynę jak on przelazł???

e tam... podlizać się chciałRower zaliczony, chata ogarnięta, w ramach diety zjadłam miseczkę kaszki bananowej i słoiczek jabłko-banan-brzoskwinia :-) Król wolał cyca![]()
ale menu u nas to samo dzisiaj było jak widzę i moja królewna zostawiła mi 1/3 słoiczka. niedyplomatyczna jest bo za swoje dzisiejsze tresowanie matki powinna mi jeszcze karton deserków dokupić w ramach obłaskawiania
ale kto kradziejka? ja czy Dziula?Ty mi gwizdnęłaś moje Kradziejko![]()
bo cytat w poście Dziuleczki który zacytowałaś był z mojego posta

:*ika, stęskniłam się za tobą!!!co za smuty cię dopadły??? olej odnoszenie się do postów i pisz co u cię!!!monimoni, moriam, e-lona gratuluje suwaczków
kasisdużo sił dla Ciebie!!!przytulam
mała mi współczuję i przytulam
Do reszty postów sie nie odniose bo moje dziecie się właśnie obudziło do tego mam mega doła.....wyć mi sie chce cały dzień(( jutro wracam do pracy;(((((
ja nie wiem jakim cudem twoje posty traktujące (jakby nie patrzeć) o tym co i mnie (nas) niedługo czeka poprawiają mi nastrójoj dziewczyny padlam....jestem umeczona jak pies, nie mam juz sily dzisiaj na dzieci, do tego jestem sama do 21...nie bede pisala co Zosik zmotala, bo na sama mysl mi gorzej, grunt ze madziol grzeczna, wciagnela duzy sloik owockow i lezy w lezaczku zadowolona, a Zosien skacze po lozku z nalesnikiem...przynajmnie jna mnie nie wisi

a siłów życzę mnustfo!!!
nie-e!!!!!!!!!! to się nazywa psychiczne znęcanie nad bliźnimi!!!!!!!!!ja zaraz umykam na spotkanie z kumpelami :-) a później z moim friendemmam nadzieje że będzie ciekawie ;-)

jak było???
ojoj, niech odpocznie maluszek!!! a te 570g to wg mnie sporo... moja jak przybrała w 6tyg 400g to została pochwalona że hejMy po spotkaniu z lekarzem. Franek waży 7470, czyli przybrał 570g w ciągu 6 tygodni. Ale co się dziwić,jak on je tylko 4 razy na dobę? Szczepienie zbiegło się z potwornym zmęczeniem, więc nie do końca wiem,czym był płacz spowodowany...
Teraz śpi zmęczony...
Resztę dopiszę wieczorem.
poza tym przecież wszystko z Frankiem modelowo więc luzik, Emiś:-)chopak wie co robi - przecież nie może sie "zapuscić" jak taka laska na niego czeka;-)

a za pracę i tak trzymam jeszcze kciuki - może babsztyl był dzisiaj tak zakręcony przez tą psią pogodę jak ja i wyleciało jej z głowy
no to foć sie i wrzucaj na zamknięty!!! moze mnie natchniesz;-)Ja po wizycie u fryzjera :-) Tak króciutko jeszcze nie miałam, a mąż zachwycony :-)
Artuś cyca, zaraz kąpiel i lulu, a rodzice będą oglądac King's Speech :-)
Miłego wieczoru :-)

) - ale muszę ją jakoś na nowo przekonać do tamtej babci bo będę mogła zapomnieć o wykorzystaniu vouchera ostatnio zakupionego przez mego ślubnego dla mnie, a któraż to akcja okupiona była moim namiętnym fochem

???
oza tym przecież wszystko z Frankiem modelowo więc luzik, Emiś:-)chopak wie co robi - przecież nie może sie "zapuscić" jak taka laska na niego czeka;-)
i jeszcze tylko poskarżę się na ślubnego przysięgołamcę który się wczoraj nie wywiązał![]()

;-)