emiliab
Fanka BB :)
a co do miarek to u nas w 1 i 2 jest zolta... kurna non stop bedzie zolta??? chyba se ja przemaluje![]()
Chcesz,wyślę ci kilka różowych. Mam ich chyba z 10 szt:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co do miarek to u nas w 1 i 2 jest zolta... kurna non stop bedzie zolta??? chyba se ja przemaluje![]()
ale każdy ma swoje zdanie na ten temat...Emiliab, się zgrałyśmy :-), spadam si ja tumoroł laseczki
[( Ostatnio pisałaś że w realu jesteś troszkę nieśmiała? Taka tekściara? to jest niemożliwe, po prostu w to nie wierze!!!!!
Z teściami nie mogę się dogadać,,, ciągle tylko słyszę, że moge iśc na wychowawcze skoro tak ciężko mi dziecko zostawić...nie rozumieją, że po pierwsze finansowo nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus a po drugie w tych czasach pracę trzeba szanować bo można nie mieć do czego wracać. Czy to takie dziwne, że strasznie to przeżywam?przecież każda kochająca matka przeżywa rozłąke z dzieckiem...ehh((