• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
jeśli chodzi o kolczyki to ja tak jak Natolinka i Ida nie wyobrażam sobie by takiemu małemu dziecku przebić uszy...bo przecież po przebicu trzeba spać w kolczykach coby dziurki się nie zarosły a z autopsji wiem że spanie w kolczykach to koszmar:tak:ale każdy ma swoje zdanie na ten temat...
no nic uciekam spać życząc wszystkim dobrej nocy i apel do happybeti:Kobieto śpij sobie smacznie przynajmniej do ddtvn bo kury i koguty poradzą sobie bez Ciebie...a tak poważnie to przespanej nocy wszystkim niewyspanym,bara bara wypysznicowanym ,uśmiechu zdołowanymi,pozytywnych fluidów ich potrzebującym:-)

ja też mam trochę różowych co mi zostało to możemy się IDA wymienić, Ty zbieraj dla mnie niebieskie.
a z tym sugerowaniem to chodziło mi o to, że pisałyście, że jak się chłopak zapuści to panny nie znajdzie, a mój raczej z tej wagi ciężkiej, ale niech siedzi z mamusią, gdzie mu będzie lepiej :-)

Dzięki Iduś:)) miło przeczytać, że ktoś za mną tesknił:)) Twoje posty potrafią rozweselić nawet takiego smutasa jak ja (nie żebym codziennie była smutasem, tylko dziś przed jutrzejszym powrotem do pracy:(( Ostatnio pisałaś że w realu jesteś troszkę nieśmiała? Taka tekściara? to jest niemożliwe, po prostu w to nie wierze!!!!!
Z teściami nie mogę się dogadać,,, ciągle tylko słyszę, że moge iśc na wychowawcze skoro tak ciężko mi dziecko zostawić...nie rozumieją, że po pierwsze finansowo nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus a po drugie w tych czasach pracę trzeba szanować bo można nie mieć do czego wracać. Czy to takie dziwne, że strasznie to przeżywam?przecież każda kochająca matka przeżywa rozłąke z dzieckiem...ehh:(((

A ja mam same żółte i parę czerwonych, tylko nie pamiętam po jakim to mleku było... może w Bebilonie 1?
Zresztą ten jeden i sam kolor miarek robi się nudny dla moich ocząt.
Chyba pójdę niedługo spać, bo pewnie maluszek się przebudzi w nocy przez ten katarek. Chociaż chciałam pochwalić męża że tej nocy on zerwał się do małego jak ten wiercił się i lekko marudził,żeby mu ten nosek oczyścić. Nie wiem co mu się stało, przecież mamy tydzień a nie weekend :)

Rozglądam się właśnie na allegro za jakiś eleganckim komplecikiem który będę mogła małemu założyć na święta, bo jesteśmy zaproszeni na przyjęcie do restauracji do mojej chrzestnej która z Niemiec przyjedzie. Tylko jakoś nie mogę nic znaleźć albo po prostu szukać nie potrafię. Za to znalazłam parę fajnych kompletów ogrodniczek z koszulkami no i chyba zakupię, bo cena jak na razie ok.

reklama
[:(( Ostatnio pisałaś że w realu jesteś troszkę nieśmiała? Taka tekściara? to jest niemożliwe, po prostu w to nie wierze!!!!!
Z teściami nie mogę się dogadać,,, ciągle tylko słyszę, że moge iśc na wychowawcze skoro tak ciężko mi dziecko zostawić...nie rozumieją, że po pierwsze finansowo nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus a po drugie w tych czasach pracę trzeba szanować bo można nie mieć do czego wracać. Czy to takie dziwne, że strasznie to przeżywam?przecież każda kochająca matka przeżywa rozłąke z dzieckiem...ehh:(((

Nie wierz Idzie w tę jej nieśmiałość w realu... Bzdura. Wiem co mówię:-)

Współczuję braku porozumienia z teściami. Rozumiem ciebie bardzo dobrze.Szkoda,że oni nie... I wcale nie jest dziwne,że tak to przeżywasz. Ja zostaję na wychowawczym,bo mnie nie stać na opiekunkę. 85 % mojej pensji poszłoby na opiekę nad dwójką dzieci.

Mała_mi a szukasz czegoś eleganckiego-eleganckiego? Ja mam kilka takich linków,bo szukam czegoś dla Franka na chrzest. Jak nie znajdziesz,to daj mi znać,jutro ci podeślę kilka linków. Jest tam np. kamizekla ze spodniami+ czasem koszula. Podaj mi jeszcze rozmiar. Ja ma na 74

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry