Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i wiedziałam że powinnam była jeszcze odświeżyć stronę zanim podniosłam tyłekIda nie idziesz pod prysznic, to prysznic idzie do ciebie;-)
Natuś rzeczywiście,Pudzianek może bardziej by się nadawał dla Miśki, bo wy z Idą takie alterki ego jesteście;-). No chyba,że wasze dzieci pójdą w ślady małżów(oczywiście charakternie), to może być... gorzej?
bo polazłam pod prysznic, a tu okazuje się że wcale nie musiałam
jak pójdzie po mnie to może woleć "lepiej zbudowanych" menszczyznów, aczkolwiek łatwiej zdobyć dodatkowe kilosy niż je zgubić - i jaka to przyjemność
poza tym z całym szacuneczkiem dla Piotrusia, ale mi mój zięć odpowiada, po spotkaniu w realu nawet jeszcze bardziej;-)1) ja zawsze spałam z kolczykamijeśli chodzi o kolczyki to ja tak jak Natolinka i Ida nie wyobrażam sobie by takiemu małemu dziecku przebić uszy...bo przecież po przebicu trzeba spać w kolczykach coby dziurki się nie zarosły a z autopsji wiem że spanie w kolczykach to koszmarale każdy ma swoje zdanie na ten temat...
no nic uciekam spać życząc wszystkim dobrej nocy i apel do happybeti:Kobieto śpij sobie smacznie przynajmniej do ddtvn bo kury i koguty poradzą sobie bez Ciebie...a tak poważnie to przespanej nocy wszystkim niewyspanym,bara bara wypysznicowanym ,uśmiechu zdołowanymi,pozytywnych fluidów ich potrzebującym:-)
u nas (poza moją ogólną mega awersją do widoku takich kruszynek zakolczykowanych
) jest taki problem że młoda baaaaaaardzo lubi swoje uszalki i częęęęęęęęęęęęsto się za nie łapie, więc z samego strachu że se naderwie nie przebiję jej uszów i koniec
poszedł spać!!! przeslijcie mi luzowom miarecke ploseoddam w zamian zulte
pppppppppp
ja nie zgłaszam chenciów bo żółtych mam multum;-)nie pozbieram niebieskich bo na bebiko przechodzimy a tam miarków nietja też mam trochę różowych co mi zostało to możemy się IDA wymienić, Ty zbieraj dla mnie niebieskie.
a z tym sugerowaniem to chodziło mi o to, że pisałyście, że jak się chłopak zapuści to panny nie znajdzie, a mój raczej z tej wagi ciężkiej, ale niech siedzi z mamusią, gdzie mu będzie lepiej :-)
ale jedna niebieska w kolekcji jest
i nawet Dziulce jej nie oddam

ale tak to jest jak się zasmakuje czegoś wyjątkowego;-):* nie znam bezpośrednich przyczynóf ale czuję do cię więź duhowom;-)na serio:-)tylko że właśnie 2go żubra obalam i mam humorka stąd te hmmm błendyDzięki Iduś) miło przeczytać, że ktoś za mną tesknił
) Twoje posty potrafią rozweselić nawet takiego smutasa jak ja (nie żebym codziennie była smutasem, tylko dziś przed jutrzejszym powrotem do pracy
( Ostatnio pisałaś że w realu jesteś troszkę nieśmiała? Taka tekściara? to jest niemożliwe, po prostu w to nie wierze!!!!!
Z teściami nie mogę się dogadać,,, ciągle tylko słyszę, że moge iśc na wychowawcze skoro tak ciężko mi dziecko zostawić...nie rozumieją, że po pierwsze finansowo nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus a po drugie w tych czasach pracę trzeba szanować bo można nie mieć do czego wracać. Czy to takie dziwne, że strasznie to przeżywam?przecież każda kochająca matka przeżywa rozłąke z dzieckiem...ehh((
:*
(ja piszę serio: zabiłam kaktusa
trza mieć talent, co?:-()heh... ja tam dumna ze swojego "wystapienia" nie jestem... stać mnie na więcej...Nie wierz Idzie w tę jej nieśmiałość w realu... Bzdura. Wiem co mówię:-)
) ale naprawdę pewność siebie i ja to dwa "antki"...ja tylko piszę to co czujemDzięki dziewczyny)
Iduśśśś Iduśśśś emiliab nam tu wszystko powiedziała jak na spowiedzi....ściemniaro Ty jedna TyP że niby taka nieśmiała i język jej się plącze!!!
Czasami jak czytam wasze posty to próbuje sobie wyobrazić jak niektóre z Was wyglądająniektóre dziewczyny umiesczały swoje zdjęcia na galerii ale pewno większość na zamkniętym jest....ogólnie mam jakieś wyobrażenie każdej z Was ale strasznie ciekawa jestem czy pokrywają sie z rzeczywistością
ciekawość mnie zżera jak wygląda m.in. Ida, natolin i Alicja....
Mykam do łóżeczka, jutro cięzki dzień przede mną...dobrej nocki

możecie nie wierzyć,ale jestem tak zakomplexiona że to czasem po prostu fizycznie boli
ale coś tak podejrzewam ze jeszcze trochę waszego słodzenia i się z tego wyleczę i w tym miejscu pozdrawiam 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie mogę!!!!!!!!!!!!! uwielbiam takie sprawozdaniaHej! Tak sobie podczytuję wyrywkowo co piszecie, ale nie mam czasu przeczytać wszystkiego od dechy do dechy. Od wczoraj siedzę z dwójką potomków w domu, bo starszy katar załapał i go do przedszkola nie zaprowadzam. Trzymajcie kciukasy, żeby się choróbsko nie rozwinęło. Na razie zmierza ku lepszemu i mam nadzieję, że na katarze się skończy. Dzisiaj miałam wyjazdowe popołudnie. Najpierw bankomat i się wkurzyłam, bo spieszyłam się, a jakaś babka ponad 5 min nad nim się pastwiła. Jak potem usłyszałam to chciała ponad 2000, ale nie chciał jej wypluć to wybierała drobniejsze kwoty, ale i tak tylko 2tys jej wydało, bo pewnie ma ustawiony dzienny limit wypłat z bankomatu. Potem szybko na pocztę i do proboszcza, u którego nic nie załatwiłam, bo miałam tylko 5 min, a poza tym trzeba akt urodzenia mieć, a nie wiedziałam i znowu mam iść w czwartek. A w ogóle to mnie wqrw tą opłatą 200 zł. Ja pytam czemu aż tyle to powiedział, że dla organisty, kościelnego, księdza i podatek. Jaki qrde podatek?! Od kiedy to księża podatek płacą? Ja tak tego nie zostawię. Zastanawiam się do kogo zadzwonić/napisać w tej sprawie. W sumie to przecież chrzest nie jest na jakiejś osobnej mszy tak jak śluby to i kościelny i organista byliby, bo muszą, a czemu ja mam im płacić. Zresztą oni mi są do niczego nie potrzebni, bo to nie oni chrztu udzielają. Ale mam nerwa na to. Potem pojechałam do gina i do kumpeli. Później jeszcze musiałam pojechać do męża do pracy, bo kupił chleb i zostawił w samochodzie, a wrócił firmowym. Następnie do kumpeli z pracy podać L4 i do biedronki na zakupy. Jutro cały dzień siedzę sama, bo mąż wybywa do Poznania na targi i wróci w nocy.
A w ogóle to dzisiaj w głębokim szoku byłam przez moją matkę, bo pamiętała, że Laurusia ma dzisiaj 6 miesięcy i na dodatek przyniosła jej prezent-lalkę barbie, a i synowi też przyniosła samochodzik, żeby mu przykro nie było. Chyba muszę to w kalendarzu zapisać.

"opłata" 200zł to przegięcie jest
w ogóle słowa kościół i opłata jakos się wzajemnie wykluczają w moim osobistym światopoglądzie
i jestem "dómna" z tfojej mamy

natusia zdecydowanie odmówiła ukazania swej facjatki:-(a że ja wylaszczona...jak wyglada Ida,Nat i Ala?????? ja ci powiem krotko: Ida i ALA zajebiscie wylaskowane a o NATOLINKU nie powiem nic bo nigdy nam sie nei pokazala albo jestem dupa i przeoczylam![]()

polefffffffffffffff normalnie
to że mam takie a nie inne BMI nie znaczy żem lachon;-)wolałabym mieć wiecej pewności siebie (Dziulka zaprzedaj trochu;-))...naraaaaaaaaaaaaaa co do IDY jeszcze -to jak ona jest niesmiala i te inne jaja co wypisuje o sobie to ja sie nazywam Mis Uszatek.
kurde cos nie wrocila spod prysznica....pewnie bylo ostro albo nadal jest!)))) albo...brud nie zlazi
ppp

przeca żem wróciła
i nie jest ostro ale marudzić wam nie będę, wyżyję się jutro na "sprawcy-inaczej" vel "anty-sprawcy"

a to czy moja Miszlenka będzie z Franusiem czy Piotrusiem czy jakimś tam Karolem to już jest wielka zagadka... aż mnie ciarki przeszły