mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Jeszcze chciałam napisać, makuc- trafiły nam się paskudne teściowe! Tylko dać im miotłę i niech na nich odlęcą w siną dal.
Mnie ostatnio jeszcze teść zaczął wkurzać, bo jak były wielkie mrozy to nie był dla niego problem wyjść na zewnątrz i zapalić papierosa, a teraz kiedy pogoda jest fajna za oknem to siedzi i pali w kuchni i cały ten smród roznosi się po domu. Nawet nie mogę synka nakarmić w kuchni bo tak tam nakopci że aż mnie obrzydza żeby tam wejść. Według mnie on robi na złość.
Ika- przytulam i nie przejmuj się.
Mnie ostatnio jeszcze teść zaczął wkurzać, bo jak były wielkie mrozy to nie był dla niego problem wyjść na zewnątrz i zapalić papierosa, a teraz kiedy pogoda jest fajna za oknem to siedzi i pali w kuchni i cały ten smród roznosi się po domu. Nawet nie mogę synka nakarmić w kuchni bo tak tam nakopci że aż mnie obrzydza żeby tam wejść. Według mnie on robi na złość.
Ika- przytulam i nie przejmuj się.
(pewnie nie mniej,niż ciebie).Do TVN z tym:-). A co do opłaty, to u mnie ksiądz na szczęście powiedział: co łaska. Mąż,jak mu powiedziałam, to stwierdził,że damy 50 zł. Ale jak mu przypomniałam,że 50 zł daliśmy 6 lat temu na chrzcinach Kuby, to się zgodził na 100.