• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

sorki dziewczynki ze nic nie pisze bo mała jakas ostanio mocno wymagajaca i towarzyska a poniewaz niedługo wracam do pracy to spedzam z nia cały czas. Do tego jakies zakupy pozadki itp.
A teraz spadam i lece na spotkanie z Roxi ;-). Zimno ale co tam.

reklama
Aaaaa miałam przykładem SUGAR. zebrać tyłek co by rano na spacer z Alicją wyjść i przed deszczem zdążyć a tu suprise i zaczęło lać zanim z łóżka wstałam. Deszczu a kszzzz! :wściekła/y::no::szok::wściekła/y:

A teraz coś ode mnie dla Was:

RYSIA: olać kalorie. Najważniejsze, że lody smakowały;) U nas w domu „wieczorki słodyczowe” królują i tym oto sposobem przynajmniej raz na tydzień idziemy do sklepu, kupujemy wszystko to na co mamy ochotę a potem jemy, jemy i jeszcze raz jemy także uwierz, że 2 lody w porównaniu z tym co wówczas pochłaniam to pikuś;))
HAPPYBETI: o „domu sprzedaży wysyłkowej” nie pomyślałam. Nu, nu, nuuu głupiutka makuc :D radę zapamiętam i zastosuję w odpowiednim momencie. Tymczasem mam jej ochotę artylerię pod blok podstawić i krzyknąć „cel, paaal!” ;)))
A tak z innej beczki to niezłe sny masz :P ja widzę, że nie tylko u mnie BB się w takim stopniu do podświadomości wprowadziło, że aż śnię o nim. No i trzymam kciuki za szczepienie oczywiście! Koniecznie daj znać co i jak w momencie kiedy do domu wrócicie:)
[doczytałam]
kurde ale Wam się ten jego powrót przeciąga. Mam nadzieję, że chociaż na dłużej w PL zawita?
ANIAWA: współczuję i zdrówka dla dzieciola życzę!
NAT: „na wspólnej” i ja oglądam i mój D. też hehe
IDEK: ja świąt wielkanocnych, że nie lubię to mało powiedziane także „witaj w klubie”
CASS: ze szwabskiego na nasz słowiański (ew. z angolskiego na szwabski)… ja nigdy nie zapomnę jak jakieś listy przewozowe tłumaczyłam. Części składowe frezarek przez następny tydzień mi się śniły potem.
DZIULKA: nie „niepotrzebne skreślić” ale „zastosować wszystkie i mieć nadzieję, że któreś zadziała” :ninja2:
MAŁA_MI: dokładnie. Jak znajdziesz jakąś odpowiednią miotłę to daj znać. Bo ja już kilka przetestowałam ale wszystkie się chyba teściowej boją bo latać nie chcą :rolleyes2:

Co do kolczyków u tak małych dzieci to wybaczcie ale dla mnie to głupota. Nie będę triady na ten temat pisać ale wg. mnie nie jest to ani bezpieczne, ani nie ma wartości estetycznych ani nic. Co najwyżej tylko „podnietę” rodzicom daje a chyba nie o to chodzi…. ? A dziecko nie dziwne, że nie zwraca na nie uwagi. Ono za dobrze nie czai co to uszy a co dopiero kolczyki? Ech…

Poza tym Wy nie macie o czym rozmawiać tylko o łyżeczkach? :P boszz… hihi ja przyjmę chętnie te i różowe i żółte i niebieskie, bo u nas bida w tym temacie :-p

Witam :-)
Happybeti wybacz, ale nie będę wchodziła w licytację, kto pierwszy, kto wcześniej i bardziej dobitnie zwracał uwagę Dziulce, bo to trochę śmieszne. Wolałabym dyskusję co ten cały "nalot" dał?
Do jednego się odniosę, bo zgodzic się nie mogę. To nie tak, że ktoś jest nieśmiały i potrzebuje impulsu... to brzydkie zachowanie, tacy nieśmiali nie powinni żywic się cudzą odwagą i ulegac zbiorowemu "atakowi". Potem mamy w historii nieciekawe karty i przypadki dl tvn Uwaga! A co do forum? Słodzili Dziulce, słodzili, a potem ją opieprzyli- tylko co to dało?

Prawda jest taka, że nie jest to miejsce na poważne dyskusje, gdzie grupa lasek opanowała temat, czasami klika, żeby klikac, a nikt spoza "klanu" nie ma szans na bycie zauważonym ze swoim problemem, no chyba, że wcześniej poklika w radosnym tonie duperelowania i podliże się gdzie trzeba.
Teraz wszyscy mają czyste sumienie, bo temat Dziulki został przewalkowany. I koniec. Dziulka teraz nic już nie napisze, żeby znowu nie dostac po łbie. Niby takie wielkie love, ale bardzo płytkie to wszystko

Możecie mnie zeżrec na śniadanie w nosie to mam, nie zależy mi na czytaniu wymiennych postów o dupie maryni pisanych przez 3 laski.
Proszę tylko o uszanowanie porządku i nie przenoszenie pierdół na wątki szczegółowe, bo z nich zamierzam z przyjemnością korzystac.

Witajcie!
happybeti trzymam kciuki za szczepienie
Doris, Ewelina, Sheeney suwaczkowo-okrągłe gratulacje
natolin to ja się przyznam,że klan i ostatno plebanię:szok: oglądam po łebkach,bo akurat wtedy Franek zasypia. M jak... bardziej namiętnie. Barwy szczęścia oglądamy wspólnie z małżem. Na wspólniej nie trawię. Z polskich seriali oglądam jeszcze Instynkt.
cass ja ci,niestety nie pomogę...

Już nie będę pisać o naszej nocce, bo u nas standardowo...

Makuc zakup miotłę dla T, może odpali i odleci hehe
Ika przytluam- rozumiem Ciebie. Nie przejmuj sie glupimi tekstami.
Ida ja Cie czytam, ale nigdy niewiem o co Ci kamann heheh;-)
Emis jak na chrzest to zestaw nr2, a tak to zestaw nr.4 :)
Miniu trzymam kciuki za Casperka
Elona zdrówka. I powiem Ci, ze piękna opłata. Ja też uważam, że człowiek i tak na tace daje to czemu my ciągle musimy za wsszystko płacić ehhhh
Dorisku,SHeeney,Ewelina gratki dla dzidziusiów i dla Was
Happi kurde zycze Ci, aby męzuś już był

witam

wszystkim składającym gratulacje mojemu synkowi BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

U mnie tragedia , jestem załamana i juz nawet nie mam sily plakac. Nie chodzi o zdrowie, z tym wszystko ok.
Dziewczyny wybaczcie ale nie potrafię o tym mówic. Powiem tylko ,ze dowiedzialam się ,ze jestem największym błędem tego świata od własnego ojca . Jest mi potwornie przykro i nie chce mi się zyć.
Gdyby nie dzieci , nie wiem co by się stało.
Od niedzieli nie mogę nic przełknąć , nie mówiąc o czytaniu Was. Przepraszam.

zawiało grozą i groźbą;) SUGAR wyluzuj - o to tu chyba chodzi, żeby się odstresować czyż nie? "radosny ton duperelowania"? " podlizywanie się tam gdzie trzeba"? Sugerujesz, że każda z nas jest w pewnym stopniu płytką laską piszącą "o niczym" tylko po to, żeby zostać zauważoną przez reszę "forumowej społeczności" i poczuć się w pewnym sensie dowartościowaną? Skoro tak to czemu sama się tu udzielasz? Bo idąc tokiem Twojego rozumowania to wszystko i wszystkie jesteśmy "beee" a Ty jesteś tą "lepszą" starającą się otworzyć reszcie oczy na to co tu się wyprawia. Nie sądzisz, że przesadzasz?

[EDIT]

co do "nagonki na DZIULKĘ" co to dało? To, że większość z nas zastanowiła się nad swoim zachowaniem w stosunku do własnego dziecia robiąc rachunek sumienia. To za mało?
Jeżeli zależy Ci na forum na którym poruszane są TYLKO poważne tematy, gdzie każdy mówi sobie per "Pani/ Pan", gdzie panuje totalny konformizm a tematy błahe są uważane za coś niestosownego i uwłaczającego osobom, które się w nim udzielają to chyba Ty pomyliłaś piaskownice...tyle na ten temat.
DORIS: :********

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry