• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

joli gratulujemy zębolka :-) !

Makuc no co za babsztyl :szok: :no: normalnie taką to zakleić w kartonowym pudle i odesłać na Grenlandię...

Sugar ciekawam Twojej zmiany image :-D ide obczaić fb czy sie umieściłaś... :-p

Iduś no widzisz, stara juz jestem i mi sie pewnie cos poplątało, ale w ramach wyjaśnienia: Ty jestes kradziejka :-) :****

Ida Sierpniowa napisał/a:

chociaż jak patrzę na slubnego to znowu nekrofilia łil rul
realmad2.gif
:-D :-D :-D poplułam sie!

buuu u mnie tak jak u Ciebie Dziuluś - i w 1 i w 2 miarki żółte Emiliab podziel sie różoffą :-D

odnośnie kolczyków to ja tak jak Idusia, Nat czy Rysia nie wyobrażam sobie przekłuwania uszek u takiego maluszka ;-) i mi nie chodzi o ból ale o to że mogłaby sobie coś zrobić np, zaczepić nim o coś albo sobie pociągnąć i zrobić coś w uszko...my sobie spokojnie poczekamy z kolczykami, mamy czas nie spieszy sie ;-)

Ika tulam :*

Dziulka napisał/a:

ja ci powiem krotko: Ida i ALA zajebiscie wylaskowane
:-D powiedziała o laskach inna laska :-D thix :******

Ida Sierpniowa napisał/a:

nie pozbieram niebieskich bo na bebiko przechodzimy a tam miarków niet
jak miarków niet? miarki są tylko badziewne żółte...buuuu....

Dorianku
Patrycjo Tomeczku
wszystkiego naj! :-D

Dorisku Kochana moja tulam :*******

a teraz odnośnie wcozrajszego wieczorku: było suuuper!!!! :-D :-D ! kumpele pomijam bo mi sie zmyła po godzinie myślałam że mnie coś trafi bo sie umawiałyśmy od tygodnia a ona z tekstem "pranie musze zrobić" :szok: za to 5 minut z X i od razu zapomniałam o wszystkim. jak to jest że przy nim czuje sie jakbym miała 13 lat :-) ? pewnie sie nie obrazi więc sie rozpisze :-D : najpierw pojechaliśmy do niego, podaje mi woreczek z pieczarkami i mówi: obieraj darmozjadzie bo pizzy nie będzie :-D oczywiście oboje nieźle sie w tej kuchni uśmialiśmy..taaa szczególnie jak mi plasterek pomidora styłu za bluzke wrzucił, myślałam że ubije :-D po kolacji przy świecach i pokazie slajdów z jego ostatniej żeglarskiej wyprawy zwinęliśmy sie i pojechaliśmy oglądać gwiazdy na kopalnie ;-) Metallica na cały regulator :-D oczywiście wiało jak nie wiem ale X jak zwykle przygotowany zaoferował mi swoją ogromniastą bluze w którą zmieściłyby sie spokojnie trzy takie jak ja :-D a później zaliczylismy plac zabaw, huśtawki i rzucanie sie trawą na ok 1.00 w nocy :-D wróciłam do domu ok 3.00 tak potargana jakbym wracała z wojny :-D a dziś rano znalazłam w skrzynce na listy kartke z tekstem: "fajnie było babsztylu" :-D normalnie mogłabym go garściami jeść :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Noc jak wszystkie ostatnio-przespana...szkoda jednak że tylko do 6.30;-)Teraz ładuje akumlatory pijąc kawkę i marzę o słońcu i temperaturze przynajmniej +22...a u mnie wciąż zimno,wietrznie i deszczowo wrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
Doris,sheeney,ewelina gratki suwaczkowe dla waszych dzieci:-)
Doris kochana przytulam:*
sarisa głos na Zuzie oddany (nie ukrywam jednak że buntuje się na ten konkurs bo my tu głosujemy i glosujemy a nasza faworytka wciąż nie wskoczyła jeszcze na podium):wściekła/y:

Makuc, a może ona nowoczesna wiedźma, na odkurzaczu lata :-)

Doris, bądź dzielna!

Sugar, a właściwie powinnam napisać Spice :-p no to pojechałaś ;-) każdy ma prawo do swojego zdania, a o dupie maryni czasem też trzeba pogadać, bo chyba tego czasem brak w tym zabieganym codziennym życiu, co do przenoszenia tych dyskusji na szczegółowe, masz rację :-)

Makuc a czemu oceniasz ze to głupota. Kazda ma swoje zdanie. Ja swojej niedługi przekuje bo kolzyki ma juz dawno. Ty rób z dziecmi co chcesz i nie oceniaj co robia inni. Wybacz bo poczułam sie głupia.

wiesz co sugar właśnie doszłam do twojego posta i niestety ale nie mogłam doczytać dalej póki tego nie napsizę. przeginasz. jesteś wredna, zarozumiała, pyskata i myślisz że Ci wszystko wolno? jak ci nie pasuje słodzenie i wypowiadanie się niektórych osób to nikt ci nie każe tego czytać. robisz wielkie halo że ktoś naskoczył na Dziulkę. a jak pełno dziewczyn naskoczyło na Natolin to jakoś jej nie broniłaś żeby dac już jej spokój? bo co? bo jest mniej wygadana niż Dziulka? Sorry ale Dziulka jest wygadana ale jest przynajmniej miła i fajnie się ją czyta bo nikomu nie ubliża tak jak ty. więc przestań z łąski swojej wszystkim ubliżać żeby nie było "słodko" bo chyba tylko o to ci chodzi. mi akurat bycie miłym dla kogoś nie przeszkadza. możecie sobie mnie teraz do woli krytykować, wywalać stąd i robić co chcecie. a swoją drogą to ty wykorzystujesz teraz sytuację Dziulki żeby wywołąć aferę odnośnie słodzenia. dlaczego opierasz się na postach Happybeti?? dlaczego wcześniej nie napisałaś że ci tu słodzenie przeszkadza??

DAWIDOWE: nie chciałam urazić ani Ciebie ani nikogo innego ale tak jak już napisała HAPPYBETI wg. mnie każdy powinien sam decydować o tym co i jak jest robione z jego ciałem a takie dzieciątka tego nie potrafią (to po pierwsze), po 2 jest to dla nich niebezpieczne w pewnym sensie, bo one nie kontrolują jeszcze na tyle swoich ruchów, żeby uważać na takowe ozdoby w uszach i zupełnie przez przypadek mogą zaczepić o kolczyki ręką i tragedia gotowa (mojej koleżanki dziecko w taki sposób naderwało sobie ucho...), po 3 kwestia gojenia: są dzieci, które z faktu ciała obcego w uchu zupełnie sobie nic nie robią a są i takie u których może wszystko ropieć, wolno się goić, boleć i najzwyczajniej przeszkadzać (nie mówię już o ew. reakcjach uczuleniowych). To, że kadży robi ze swoim dzieckiem co chce popieram w 100% ale miej na uwadze też to, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. ja w poprzednim poście nikogo nie oceniłam, nikogo nie zbeształam, nikomu nic nie wytknęłam ani do nikogo personalnie się nie odniosłam. Napisałam tylko co sądzę o takich praktykach a to chyba nie jest karalne? a może się mylę?;)
CASS: o tym nie pomyślałam;)))
MAAAGUSI: kobieto amen za ten post:) już myślałam, że tylko mnie wkurzyła wypowiedź SUGAR....

.........................................
DOBRA, SPADAM. Zaczęłam używać oficjalnego języka co oznacza, że podniosło mi się ciśnienie. Co by nie wywołać wilka z lasu czas przymknąć paszczę w odpowiednim momencie i zniknąć. Swoją drogą DAWIDOWE przykro mi się zrobiło, że tak personalnie odebrałaś mój post i wychodzi na to, że w pewnym stopniu SUGAR miała rację (podkreślająć słowo "w pewnym") przytakiwać - i owszem ale ewentualne kontry nie są już tak mile widziane. baj.

Ostatnia edycja:
Jeny znowu tu jakieś niesnaski sa.

Przede wszystkim DORIS, SHEENEY, EWELINa - gratuluję dzieciaczkom!!!

Po drugie dziś szczepienie Lenki, trzymajcie proszę kciuki.

Po trzecie : moje zdanie na temat kolczyków u niemowlaków jest proste: to niebezpieczne. Ale każda mamusia robi co uważa za dobre dla swojego dziecka.

Po czwarte hmm okropna pogoda, więc zamiast się sprzeczać, piszcie coś miłego żeby rozweselić te ponure dni :)

Buziaki dla zwaśnionych.

witam

wszystkim składającym gratulacje mojemu synkowi BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

U mnie tragedia , jestem załamana i juz nawet nie mam sily plakac. Nie chodzi o zdrowie, z tym wszystko ok.
Dziewczyny wybaczcie ale nie potrafię o tym mówic. Powiem tylko ,ze dowiedzialam się ,ze jestem największym błędem tego świata od własnego ojca . Jest mi potwornie przykro i nie chce mi się zyć.
Gdyby nie dzieci , nie wiem co by się stało.
Od niedzieli nie mogę nic przełknąć , nie mówiąc o czytaniu Was. Przepraszam.
tak mi przykro. trzymaj się kochana

Natolin seriale powiadasz...? ja też oglądam :-) głównie 5:-)

zapomniałam.... oczywiście doris, sheeney, ewelina gratulacje!!!!!!!!

Lenka trzymam za ciebie kciuki. bądź dzielna!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde, laski, czy to jakieś przesilenie wiosenne?

Przecież to forum jest po to aby pogadać o wszystkim i o niczym a teraz się zrobiło tak, że każda na każdą będzie naskakiwać za każde zdanie odmienne. Dlatego właśnie staram się pisać o sprawach neutralnych bez żadnych subiektywnych ocen bo potem wychodzą takie spięcia i robi się mało przyjemnie a jeszcze tego nam brakuje żeby przez dyskusje na forum sobie nerwy szargać.

Idę sobie posprzątać bo obecne tu chwilowo mam nadzieje nastroje przestały mi się podobać. Wrócę później z nadzieją że znów jesteście "nienormalne" :-)

PS. chwilowo brakuje mi opcji "nie lubię"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry