Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
oj tak
tiru riru albo tutti frutti 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niezłe, niezłe:-)hmmm, ja nawet komentować nie chcę, bo nie lubię sztucznie zaogniać nastrojów - więc jeśli coś nie tyczy mnie osobiście to wolę odpuścićPrzecież to forum jest po to aby pogadać o wszystkim i o niczym a teraz się zrobiło tak, że każda na każdą będzie naskakiwać za każde zdanie odmienne. Dlatego właśnie staram się pisać o sprawach neutralnych bez żadnych subiektywnych ocen bo potem wychodzą takie spięcia i robi się mało przyjemnie a jeszcze tego nam brakuje żeby przez dyskusje na forum sobie nerwy szargać.
Idę sobie posprzątać bo obecne tu chwilowo mam nadzieje nastroje przestały mi się podobać. Wrócę później z nadzieją że znów jesteście "nienormalne" :-)
PS. chwilowo brakuje mi opcji "nie lubię"

może to w regulaminie powinno być ujęte?

natolin też jest często "przekręcana"...

niezłe, niezłe:-)hmmm, ja nawet komentować nie chcę, bo nie lubię sztucznie zaogniać nastrojów - więc jeśli coś nie tyczy mnie osobiście to wolę odpuścić![]()

)- napiszcie mi o co kaman w solarium... bo ja nie wiem czy powinnam coś ze sobą wziąć, jakoś sie przygotować tudzież po prostu "z ulicy" sie tam udać i też będzie git... im szczegółowiejszy opis tym bardziej dźwięczniejsza będę
Mimo,że było super to jednak jestem zmęczona i sobie dziś odpuszczam wszystko co niekonieczne ;-) Zrobię tylko pranko,zmywarkę i pomyję podłogi po piesku,żeby młody mógł szaleć na kocyku,na podłodze.