• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja uwazam, ze to raczej niebezpieczne, corka kolezanki prawie polknela zapiecieod wkretki ...... z buzi jej wyjmowalysmy... bo gmerala przy tym ucho jakims cudem jej sie to odczepilo. poza tym fakt, ze moze sie zle goic, owszem wyglada to slodko, ale moze szkoda "maltretowac" male uszka, przynajmniej dopoki mala ksiezniczka sama nie zawola: mamo ja tez chce ;-)
a jak dawidowe zabki Laury, dalej brak? bo u nas tez ani widu ani slychu":|

reklama
mamaagusi troszke przegiełas bo teraz wredna jestes ty. Sugar piszac teksty nie jest ani wredna ani zarozumiała. poprostu ma takie zdanie i ma odwage ja napisac. Uwazam ze nikogo nie obraziła w przeciwienstwie do twojego tekstu.

Ida, uwielbiam Twoje okreslenia, zwlaszcza "tiru riru" mnie rozbraja :rofl2: A umiem docenic tego typu talent, bo i "lingwistka" ze mnie i wychowalam sie na wsi, gdzie okreslenia bywaja baardzo trafne i "barwne".

Natolin, a jakie seriale ogladasz? ;-)Ja tez ogladam, rzadko teraz bo czasu brak, ale mam taka czaderska kablowke co moze nagrywac cale serie i to kilka naraz. Wiec nagrywam "Chirurgow" i wczoraj wlasnie ogladalam odcinek, jeden z nowych, i mnie wzielo na rozmyslania. Zgadzam sie z Cass, my to mamy szczescie, ze nasze maluszki sa w sumie zdrowe i pelnosprawne...
1)"tiru riru" jest określeniem Ali... ale i tak mi miło;-)
2)co do "Grey's..." - który odcinek u was leci??? qrczę, chyba zaczne cie molestować o nagranie tego dla mnie i wysłanie gołąbkiem do Polandii:-)
3) a a propos rzucania mięsem w kierunku innych uczestników ruchu - ostatnio coraz częściej mi się to zdarza...jedzie taki debil na motorze i widzi przecież że idzie baba z wózkiem: MUSI przygazować!!!!!!!! no kretynizm!!!!!!
Iduś...co do "love between us",to w związku z niska samooceną nie śmiałam odczuwać:zawstydzona/y:.Tym bardziej dzięki ,że powiedziałaś mi to jak krowie na rowie- do mnie tak trzeba,bo ,niestety,do dziś tak mam,że trudno mi uwierzyc,że ktos może cos pozytywnego w stosunku do mnie odczuwać...ech,dużo by pisać...
A co do kolczyków u takich maleńtasów to zgadzam się z Nat,Idą i innymi dziewczynami- nie zrobiłabym tego swojemu dziecku.Po pierwsze,bałabym się,że sobie niechcący zrobi krzywdę,po drugie- jak będzie nastolatką i będzie chciała sie wykolczykowac i potatuowac gdzie się da- jej sprawa.Dla mnie jest słodka i bez takich ozdób:).
Co to ja jeszcze...eee...Aha,juz wiem,Ty Egoistko!!!Dlaczego chcesz przepis od Kani na Rafaello na priva?Na kulinarny niech wrzuci,to wszystkie skorzystamy:))))!
A tak ciasto ze świętami mi sie skojarzyło i tym,oczym pisała cass,czyli osobnym wątkiem.Żeby było uniwersalnie i nie tylko wielkanocnie,to pozwalam sobie zaraz założyc nowy.Już o tym na modowym pisałam:)- teraz słowo w czyn wcielę:).
Co do czekania na lato,to macie jak mój M.:tak::-D.On nienawidzi jesieni,więc jak lato juz przychodzi,to wciąż mi marudzi,ze zaraz jesień będzie:-D.A ,dzięki,że napisałaś,że Wojewódzki nudny był,to nie żałuję,że wybrałam samotne wyrko zamiast Kuby;))).
No,Ida- zobacz,prawie cały post do Ciebie był:))))!
1) powodzenia na szczepieniu!!! jak najmniej łezków!!!
2) co najwyzej pół postu:-pale usatysfakcjonowana się czuję i tak:-D
3) a propos zaznaczonej części tekstu: mam tak samo...
4) zaraz wrzucę przepis na kulinarny:tak:
5) u ciebie też taka psia pogoda?:wściekła/y:
Ida żałuję, że wczoraj już się położyłam i nie zobaczyłam Twojej reakcji na mojego misia z radiem :-D
ledwo wyrobiłam na zakręcie do toalety:-D
Ida plecki do kitu, od nowa bolą ze zdwojoną siłą, przepis wysłałam a co do Zawadzkiej to do każdego malucha można odnieść jej cenne uwagi. Poza tym polecam książkę "Język niemowląt" Tracy Hogg jak dla mnie ciekawa.
Na ślubnego reklamację musisz złożyć ...
czytałam Hogg ale w pdf i stwierdzam że dla mnie książka nie na papierze to nie ksiażka i średnio chyba do mnie dotarło... jednakowoż to co dotarło było ciekawe:-D
Ida, w bebiku też są miarki przecie....
Mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was umie szyć? Bo ja się uczę i chcę uszyć córci sukienkę z Burdy ale nie rozumiem co tam do mnie piszą w tej instrukcji...
Wczoraj skończyłam antybiotyk, chciałam dać Majce cycka, wzięła, strzeliła uśmiech i... mnie ugryzła... po czym z uśmiechem sobie usiadła... biłam się z myślami czy wracać do karmienia czy nie, i sprawa sama się wyjaśniła.
1) to ja jakieś felerne opakowanie mam bo miarki NIE BYŁO!!! nawet badziewnej...:no::wściekła/y:
2) co do szycia to chyba beti coś na ten temat wie:-)no i sparrow ale już wieki jej nie było...
3)niezłe to "wyjaśnienie sprawy":-Dja chyba max do pierwszego zębola pokarmię... i tak już ograniczam jak mogę
makuc, mi się dzisiaj pół bb-składu śniło...tylko za chulerę nie pamiętam o co kaman było bo cała noc jakaś średnia i średnio kojarzę co sie działo....

Ida ja Cie czytam, ale nigdy niewiem o co Ci kamann heheh;-)
no tak... "najwięksi" zawsze byli nierozumiani...:-D
Iduś no widzisz, stara juz jestem i mi sie pewnie cos poplątało, ale w ramach wyjaśnienia: Ty jestes kradziejka :-) :****
(...) normalnie mogłabym go garściami jeść :-)
ej, od razu stara... za takie gadanie to oprócz całusa masz kopa w tylasa:-p:-Da qmpla zazdraszczam jak nie wiem co... ja na studiach miałam pierwszego i jedynego w dotychczasowej "karierze" przyjaciela, chociaż skoro "przyjaźń" nie przetrwała to to chyba nie było to...

dawidowe, z tymi kolczykami to chodzi o indywidualne opinie na ten temat - nie bierz do siebie tego, nawet jeśli któraś z nas napisała coś "dosadnie" - Laurka jest twoją córką i nic nam do tego, nawet jeśli pępek chciałabyś jej przekłuć:-Dżartuję!!! ale że tak zapytam: nie boisz się że pociągnie za uszko i krzywdę sobie zrobi?

Stripid niestety nie ma ale jeszcze mnie to nie martwi mimo ze mamy juz prawie 7,5 miesiaca. A co do kolczyków to tez trzeba miec fantacje jaki kolczyki zalozyc dziecku aby było jak najbezpieczniej.

Dobra lece. Czuje ze bedzie spacer w deszczu albo KFC bo sie pod nim umowiłysmy ;-)

a ja mam pomysł:
images.jpgdla wszystkich i imagesCA6S1T9H.jpg dla tych co bardziej wybuchowych;)

i oczyśćmy tą atmosferę, bo się udusimy....

ok. miałam spadać. narx :cool2:

reklama
no widzisz dawidowe tobie odpowiada takie zachowanie a mi nie. może z wredną przesadziłam ale miła nie jest a co chwile kogoś krytykuje. ja jestem wychowana tak żeby zwracać komuś uwagę delikatnie a nie żeby ciągle komuś coś wyrzucać. nie przeszkadza mi krytyka tylko sposób w jaki jest ona przedstawiona. w takim razie przepraszam Sugar za wredną ale niestety reszta postu pozostaje niezmienna bo jak dla mnie to dziecinne jest właśnie twoje zachowanie no ale każdy ma prawo myśleć że dziecinne jest bycie miłym i delikatnym. mnie życie nauczyło, że więcej osiagam nie awaturą a sposobem i byciem miłym właśnie
a może skoro tu są takie zwyczaje bo przecież to wy stworzyłyście to forum a nie ja to nie jest to poprostu miejsce dla mnie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry