Efa
Fanka BB :)
Idunia, no niestety, łzy cisną Ci się do oczu, chciałabyś dziecko wziąć na rączki, gdy histeryzuje, ale trzeba się przemóc i uzbroić w cierpliwość. Ja tak Olusia uczę już któryś dzień. Na razie histerie są długie, ale wierzę, że się nauczy. Tylko podchodzę co kilka minut, głaszczę po główce, podaję zabawki i odchodzę. I tak do skutku, aż za którymś razem mi się uspokoi. Gdy tak spokojnie posiedzi już kilka minut, to wtedy go biorę.Dziulka, j
Efa, a doradź mi mądra kobieto (i to nie sarkazm ani ironia) jak ja mam zastosować twoje pedagogiczne zachowanie wobec mojej córy? bo ja nie potrafię zostawić jej miauczącej w leżaczku i spokojnie myć naczynia, mimo że wiem że ona po prostu nie chce leżeć tylko swiat "z rączek" poznawać...
MONIMONI, E-LONA, MORIAM, gratuluję wczorajszych świąt Waszych dzieciaczków.
miniu, trzymam mocno kciuki za jutrzejsze EEG
makuc i i inne "ukochane synowe", zróbmy zbiorowe palenie teściowych na stosie. Stos mam w ogrodzie - jara się na 4-5 metrów - gałęzie pobcinane z drzew. Do wieczora powinno się ładnie jarać :/
DORIS, EWELINA SHEENEY, suwczkowe gratulacje dla Waszych słonek..
Uf... nawet połowy głównego nie nadgoniłam, a tu olinek wzywa...
Lecę zatem..
DORIS, RANY BOSKIE! PRZYTULAM CIĘ MOCNO! JAKBYŚ POTRZEBOWAŁA CZEGOŚ, TO PISZ.
MONIMONI, masz kciuki za szczepienie!
Ostatnia edycja:
Nada się dla Twojego Pudzianka...? ;-)

jak rasowa wieśniara, no

a wróżki nie znam:-(qrde znajdźcie mi taki kurs wróżkowy to sie zapiszę i będę wam czarować słoneczko gratis