reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień doobry :-D !

Kochane moje :-) życzenia wielkanocne składam Wam tu ;-)

https://www.babyboom.pl/forum/groups/259-pazdziernik-2010-d1017-zdjecia-naszych-maluszkow-page53.html

Strip zębolkowe gratulacje dla Wojtusia :-)

Czarodziejka, makuc suwaczkowe gratulacje :-D :-D !

no i mi sie Isiak rozpłakał :/ ehh uciekam

miłego, rodzinnego dnia kobietki :*****

edit:

Czarodziejko te pieniązki sie Ci należą i już :tak: bardzo dobrze że walczysz o swoje! i to z efektem :-) brawo!

Idusia
a próbowałaś w foteliku do karmienia? ja jak gotuje a młoda ma focha to ją zapinam w foteliku dale łyżke do ciamciania i jest zachwycona :-) uwielbia na mnie patrzeć, co chwila jej coś podtykam pod nos, daje do łapki, albo chlapie wodą podczas zmywania ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie kochane
Na wstepie chciała bym podziękować Natolince, Sarisie, Makuc i Doris za pamięć i wsparcie Bardzo Wam dziękuje za ciepłe słowa:))
Gratuluje Czarodziejce i Makuc coraz starszych pociech:))

Życzę Wam kochane Zdrowych i Wesołych Świąt, samych uśmiechniętych buzi ,a przede wszystkim Zdrowia i jeszcze raz zdrowia.

Witam o poranku. Dzisiaj wszyscy wyjątkowo wcześnie zwlekliśmy się z łóżek i już jesteśmy po śniadaniu. No cóż, w końcu muszę trochę ogarnąć chałupkę. Dobrze, że mój małż zrobił sobie wolne. Muszę go gdzieś wysłać z dzieciakami, żeby móc spokojnie sprzątnąć. Poza tym rano z przerażeniem odkryłam, że mam przygotowane prezenty dla wszystkich poza moim najmłodszym dziubkiem. Z takim zapałem poszukiwałam dla niego pchacza, że w końcu nie kupiłam wielkanocnego prezentu. Zdaje się mój P. będzie zmuszony podjechać do sklepu i znaleźć coś naprędce. Niby nie byłoby problemu, bo Wojtek jest na tyle mały, że jest mu obojętne czy prezent ma czy nie, ale gorzej z córką. Ona święcie wierzy w zajączka, mikołaja, aniołka, więc nie wiem jak bym jej wytłumaczyła brak prezentu dla brata :-( Zresztą tradycja to tradycja. U mnie w rodzinie zawsze dzieci coś dostają.

Ida u nas posadzenie w krzesełku do karmienia również działa. Daję młodemu jakieś zabawki, ewentualnie chrupka, jabłko albo banana i przez jakiś czas siedzi cicho.

Przyłączam się do spóźnionych gratulacji dla Czarodziejki i jej Krzysia.

Makuć gratki z okazji 6 miesięcy!

Strip gratuluję Wotusiowi ząbka!

Sugar a tobie 29 :-D

Świąteczne życzenia złożę jutro a teraz spadam pokolorować jajka :-)

Witajcie kochane!

Życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego,co najlepsze na Święta!

Dodatkowo,wszystkim,którzy świętują,świętowali lub będą świętować w najbliższych dniach okrągłości suwaczkowe-wielkie gratulacje!

Do napisania po Świętach:-)

rzutka: ja wczoraj też wdechy i wydechy ćwiczyłam ale nie poszło. Awantura z teściową: bezcenny zjadacz nerwow i kilogramów :nerd:
aniawa: spodnie przez allegro? nieźle. Bo do tego rzeczywiście trzeba mieć wprawę. Ja zamówiłam raz i dooopa. ni chu, chu nie pasowały.
sariska: :* oby szybko to przeziębienie minęło! a za gratki i tak dziękujemy :)))
strip: gratulejszyn :laugh2:
idek: nie ma to jak spostrzegawczość Twojego M. hehe
czarodziejka: suwaczkowe gratulacje! :*
happy, aniawa, kasis: a my to nie dzisiaj :P Sariska szpieg daty pomyliła [zreszta sama się do tego przyznała] ;-);-);-)

wszystkim SPOKOJNYCH ŚWIĄT a ja tymczasem spadam się zbierać i do rodzinki jedziemy :****

zapomnialabym.... MAMY ZEBA!!!!
no to gratulacje dla was!!!! :-)
czarodziejka gratulacje:zawstydzona/y::-)!!!!!
Aga nadal leń ale za to rozmowna się zrobiła:-D ostatnio na spacerze się nawet opaliła:-) dobrze że krem do opalania kupiłam. co do przygotowań to u nas większość teściowa zrobi także my mamy wolne:-) idę dekorować koszyczek. buziaki.:-)

wszystkim życzę wesołych i zdrowych świąt oraz wesołych i zdrowych dzieciów!!!!!!

Kochane moje wpadam tylko na sekundke bo u nas szał przygotowań do jutrzejszego święta Patryczka ;-)

Wszystkim mamusiom, ich małżom i przede wszystkim kochanym dzieciaczkom zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy :-)
No i oczywiście mokrego dyngusa ;-)życzy Patryczek :tak:

Przesyłam buziaki :* i przepraszam że nie poodpisuje ale już musze uciekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry