Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Poszli won wszyscy co się ani razu nie odezwali nigdzie, sami zdjęc nie dodają, itd. No, to świąteczne porządki też zaliczyłam ;-)
,zwłaszcza,że byc może zostaniemy na noc u rodziców.U mnie w domu jest taka tradycja,że w pierwszy dzień Świąt nie robi się obiadu,tylko jest barszczyk biały z jajkiem i wędliną.Moja Mama wychodzi z założenia,że nie po to się nastała przy kuchni przygotowując wszystkie te przysmaki,żeby jeszcze w Święta przy niej sterczeć- jest tyle innego jedzenia,że nikomu korona z głowy nie spadnie,jak jeden dzień obiadu nie będzie
.
.Tak,jakby chciała powiedziec- "pokazałam ,co umiem,jak ci tak zależało,a teraz daj mi spokój";-).Tylko najgorszy właśnie ten ryk,jak sie wścieka i czeka,żeby ktos ją na plecy z powrotem obrócił,bo sama księżniczka ,oczywiście,tego nie zrobi
.Tłumaczę to sobie tym,że teraz ,jak sama siedzi,to nie bawią jej juz poprzednie umiejętności i woli nową perspektywę.
.A co to za książka była ?Bo coś jakby mi sie kojarzyło,ale nie pamiętam...:-(
.Dzięki za życzenia - kartki wszystkie śliczne- wybieram wszystkie- a co!:-)