Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poszli won wszyscy co się ani razu nie odezwali nigdzie, sami zdjęc nie dodają, itd. No, to świąteczne porządki też zaliczyłam ;-)
,zwłaszcza,że byc może zostaniemy na noc u rodziców.U mnie w domu jest taka tradycja,że w pierwszy dzień Świąt nie robi się obiadu,tylko jest barszczyk biały z jajkiem i wędliną.Moja Mama wychodzi z założenia,że nie po to się nastała przy kuchni przygotowując wszystkie te przysmaki,żeby jeszcze w Święta przy niej sterczeć- jest tyle innego jedzenia,że nikomu korona z głowy nie spadnie,jak jeden dzień obiadu nie będzie
.
.Tak,jakby chciała powiedziec- "pokazałam ,co umiem,jak ci tak zależało,a teraz daj mi spokój";-).Tylko najgorszy właśnie ten ryk,jak sie wścieka i czeka,żeby ktos ją na plecy z powrotem obrócił,bo sama księżniczka ,oczywiście,tego nie zrobi
.Tłumaczę to sobie tym,że teraz ,jak sama siedzi,to nie bawią jej juz poprzednie umiejętności i woli nową perspektywę.
.A co to za książka była ?Bo coś jakby mi sie kojarzyło,ale nie pamiętam...:-(
.Dzięki za życzenia - kartki wszystkie śliczne- wybieram wszystkie- a co!:-)