no to jestem i ja :-)
po przerwie na najważniejsze trzy dni w roku dla katolików.
tęskniłam za Wami oczywiście.
NICE-GIRL, CONCITA, SIVLE gratki!
ANIAWA my prezentów sobie na wielkanoc nie dajemy, ale swojemu kupiłam drobiazg i moi rodzice też mu kupili.
a co do sadzania gdzieś dziecka w trakcie gdy coś robię to mój jest na tyle grzeczny, że nawet w łóżeczku można go zostawić, ale ostatnio rozłożyłam łóżeczko turystyczne i póki co ono robi za kojec (a może na stałe będzie za niego robić)
MAKUC moim zdaniem łatwiej spodnie kupić na allegro niż buty, u mnie zawsze jest jakiś problem z butami, ale w sumie jak kupię w sklepie to też jest problem.
mam nadzieję, że chrzciny się udadzą dzisiaj u ROXANNKI i DZIULKI i... ktoś jeszcze ma dzisiaj?
ooo, doczytałam, że HAPPYBETTI pisze, że jeszcze E-LONA i EMILIAB. :-)
ooo, widzę, że E-LONA miałaś wczoraj chrzest?? rozumiem, że na Wigilii Paschalnej wieczorem, tak? chociaż piszesz, że na 19 dotarliście już do domu... ech, dziwne rzeczy w tym Waszym kościele ;-)
STRIP nie jesteś dziwna. mąż, facet, chłopak, ktokolwiek nie powinien się zwracać do kobiety w ten sposób!
chciałam się pochwalić, że rafałek się udał :-) BARDZO dziękuję za przepis :-) to moje pierwsze ciasto w życiu i przyznaję, że piec czegokolwiek to chyba nie będę się już nigdy uczyć :-)
kurczak po tajsku czy się udał to się okaże zaraz, bo siadamy do stołu za chwilkę :-)
pozdrawiam ciepło.