reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie świątecznie. Wczoraj wieczorem ktoś popsuł nam pogodę i teraz jest wstrętnie :-( Do tego od wczorajszego południa jestem pokłócona z małżem. Buuu, co za święta się zapowiadają...

Silve, Nice suwaczkowe gratki!!!

Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych chrzcin!

Happybeti, Sugar bezpiecznej podróży.

Miniu dla was dużo zdrówka.

Alicja niech zjada kapcia. Gorsze rzeczy zdarzy jej się jeszcze skonsumować :-D

reklama
lenimy sie i czekamy az synek sie obudzi,zeby zjesc razem sniadanko:-).Wczoraj zrobilismy sobie grila,pogadalismy sobie i bylo bardzo milo

aniawa obchodzimy swieta ale nie w taki tradycyjny sposob;-)

miniu zdroweczka duzo!!

sariska oby syropek pomogl i kaszel minal

Jeszcze raz Wszystkiego dobrego dziewczyny dla Was i Waszych rodzinek

a ja nie chcę wam psuć humorów, więc nie wysmętniam się za mocno, ale dalej pokłocona z A. powiedział, ze on nic złego nei zrobił... że to ja go prowokuje do tkaich zachowań, bo jestem taka siaka i owaka:| może jestem dziwna, ale dla mnie nie ma wytlumaczenia do rzucania kur... i mowienia, ze jak mi sie nie podoba to moge wypi....

dobra koniec smutów.
jak mijają święta?
ja wpitalam właśnie sałatkę warzywną małego już do mojej mamy odprowadziliśmy, a siedzi w innym pokoju, w nocy miał wstawać do małego, ale oczywiście smacznie spał budziłsię dopiero jak mał ostro ryczał, więc wolalam zrobic sama butle niz czekac, az jasnie pan wstanie, a dziecko sie obudzi na dobre... zabkowania ciag dalszy wychodzi nam chyba jeszcze jeden bo obok robi sie nasdtepna dziurka w dziaselku i maly marudny strasznie.... jestem wykonczona, wkurzona, wiec z calego serca zycze zeby u was swieta przebiegly w milej rodzinnej atmosferze, a wy wyslecie mi troche pozytywnej energii:*

Heloł:)
melduje się znad lampki wina z domu rodziców. żyję.Młoda uchachana tylko nockę nam "zepsuła", bo z nadmiary wrażeń budziła się z rykiem co godzinę i tylko cycek pomagał. Nie nadrobię forum, bo net działa jak by chciał a nie mógł i strony milion lat się włączają :( jutro będę w domu to w końcu na spokojnie poczytam. W każdym razie buziakuje wszystkich i do jutra :laugh2::laugh2::laugh2:

STRIP: dużo pozytywnych wibracji ślę! dużo siły i cierpliwości! a A. olej sikiem prostym. Niech spadywuje i już. Ja tak zrobiłam i o dziwo jest mi z tym o niebo lepiej:)
ROXI, DZIULKA, ELONA, EMIŚ: udanych chrzcin i wesołego świętowania "po"!
SILVE, NICE: suwaczkowe gratulacje

Ostatnia edycja:
Wchodzę na szybko aby zyczyc Wam wszystkich Wesolych, radosnych i spokojnych Swiat Wielkanocnych.:-)

Dziulka, emilab, Roxannka, E- lona - udanych chrzcin
Silve, nice - suwaczkowe gratulacje dla Was
strip- a Ciebie bardzo przytulam, ja tez ze swoim sie ostatnio duzo sprzeczam i ogolnie zauwazylam ze mam spore pretensje ze ma taka rodzine jaka ma, a wiem ze nie powinnam tak:-(.
sariska- zdrowka dla Zuzi

a my jestesmy od piatku na slasku. Wczoraj poswiecilismy pokarmy, bylismy na spacerkach kilku a dzisiaj niestety pogoda sie popsula i nie ma jak wyjsc na spacerek bo pada. Jedynie wybralismy sie do kosciola, no i Lukaszek byl bardzo grzeczny, przesiedzial cala msze w wozku i spogladal tylko na ludzi:-).

Hej!
Dobrze, że wczoraj zrobiliśmy chrzciny, bo dziś pogoda się popsuła i jutro ma być podobnie. Msza była długaśna, bo trwałą chyba 1,5 godz jak nie więcej. Chwileczkę się spóźniliśmy, bo Laura miała drzemkę i musieliśmy ją obudzić. Potem byłą marudna przez to, że się nie wyspała. Porozwiązywała kokardki, rozryczała się. Musieliśmy jej pokazywać komórkę i inne rzeczy, żeby się nie nudziła. Zasnęła chyba na 15 minut na koniec mszy. Potem były zdjęcia i do domu dotarliśmy na 19.00. Goście posiedzieli 2 godz. Ogólnie było super.

Strip przytulam. Może spróbujcie ze sobą spokojnie, szczerze porozmawiać. A i gratki zębolka.
Nice, Sivle suwaczkowe gratulacje.

no to jestem i ja :-)
po przerwie na najważniejsze trzy dni w roku dla katolików.
tęskniłam za Wami oczywiście.

NICE-GIRL, CONCITA, SIVLE gratki!

ANIAWA my prezentów sobie na wielkanoc nie dajemy, ale swojemu kupiłam drobiazg i moi rodzice też mu kupili.
a co do sadzania gdzieś dziecka w trakcie gdy coś robię to mój jest na tyle grzeczny, że nawet w łóżeczku można go zostawić, ale ostatnio rozłożyłam łóżeczko turystyczne i póki co ono robi za kojec (a może na stałe będzie za niego robić)
MAKUC moim zdaniem łatwiej spodnie kupić na allegro niż buty, u mnie zawsze jest jakiś problem z butami, ale w sumie jak kupię w sklepie to też jest problem.

mam nadzieję, że chrzciny się udadzą dzisiaj u ROXANNKI i DZIULKI i... ktoś jeszcze ma dzisiaj?
ooo, doczytałam, że HAPPYBETTI pisze, że jeszcze E-LONA i EMILIAB. :-)
ooo, widzę, że E-LONA miałaś wczoraj chrzest?? rozumiem, że na Wigilii Paschalnej wieczorem, tak? chociaż piszesz, że na 19 dotarliście już do domu... ech, dziwne rzeczy w tym Waszym kościele ;-)

STRIP nie jesteś dziwna. mąż, facet, chłopak, ktokolwiek nie powinien się zwracać do kobiety w ten sposób!

chciałam się pochwalić, że rafałek się udał :-) BARDZO dziękuję za przepis :-) to moje pierwsze ciasto w życiu i przyznaję, że piec czegokolwiek to chyba nie będę się już nigdy uczyć :-)
kurczak po tajsku czy się udał to się okaże zaraz, bo siadamy do stołu za chwilkę :-)

pozdrawiam ciepło.

E-LONA nie dziwię Ci się... Natomiast dziwię się, że Liturgia o 17... a, że 1,5h to bardzo szybko. u nas trwało 2h45min :-)

składam jeszcze życzenia MAGNOLII!!! gratki z okazji 7 miesięcy :-)

reklama
Hej Cioteczki,

nie bylo mnie troche z Wami, a 2 tygodnie minely jak z bicza strzelil.
Melduje sie tylko,zeby powiedziec, ze u nas wszystko super: Mlody zdrowy, maz dolecial przed terminem i zrobil mi surprise,rodzina wniebowzieta,zycie towarzyskie kwitnie, no i ja juz 3 tygodnie na diecie i 4 kilo zrzucone:tak:

W tym szczegolnym okresie zyczymy Wszystkim Ciociom BB - wierzacym oraz niewierzacym (i tym innej wiary naturalnie tez) spokoju ducha,ciepla rodzinnego,radosci i milosci bliskich. No i oczywiscie zdroooowia!!!!!

Milion usciskow od Pawelka i calej reszty!

P.S. Potem wrzuce pare nowych kurczakowych fotek na zamkniety:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry